2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Emberölés kísérlete Zsákán - videóvalForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-10-27 08:45:17
A hajdú-bihari rendõrök elfogták és õrizetbe vették a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit.
A cikkhez kapcsolódó videó:

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya emberölés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást a 46 éves zsákai B. Barnabással szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 26-án 3 óra 19 perckor az Országos Mentõszolgálattól érkezett bejelentés a rendõrségre arról, hogy egy zsákai családi házban ismeretlen tettes megsebesített egy férfit, akinek a sérüléseit jelenleg is ellátják.

A bejelentést követõen a rendõrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy az elkövetõ rátörte a családi ház bejárati ajtaját a sértettre és élettársára, akikkel veszekedni kezdett. A támadó ezt követõen a kezében lévõ kaszával testszerte megvágta és megöléssel fenyegette az 52 éves férfit, majd a házból elmenekült.

A rendõrök a 46 éves férfit 2 órán belül egy közeli házban megtalálták és elfogták, majd a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállították. A helyszíni intézkedések során az elkövetés eszközét a nyomozók lefoglalták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság nyomozói B. Barnabást gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tesznek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!