2024. április 24. Szerda, György.
 
Holnaptól nyilvános, kik kaptak támogatást az Otthon Melege ProgramonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-11-04 23:17:45
Holnaptól elérhetõ az Otthon Melege Porgram keretében azoknak a listája, akik sikerrel pályáztak mosógépcserére. Július óta 44 ezren pályáztak ilyen támogatásra, a nyertesek energiatakarékos mosógépet vehetnek.

Az Otthon Melege Program keretében háztartások pályázhattak támogatásért, mosógép vásárlásához. A nyertes háztartások energiatakarékos mosógép vásárlásához kaphatta támogatást, a mosógépekkel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium évi 12 ezer forintot is megspórolhatnak a víz- és az áramszámlán.

44 ezren pályáztak

Az NFM szerdán közölte, hogy hamarosan befejezõdik a 2015. július 1-jétõl kedvezményes mosógépcserére benyújtott 44 ezer pályázat feldolgozása. Eddig több mint 23 ezer pályázat bírálata zárult le, a pályázók folyamatosan kapják kézhez elektronikus formában, a pályázati portálon keresztül az energiatakarékos mosógépek megvásárlásához szükséges támogatói okirataikat.

A Támogatói Okiratot nem szükséges kinyomtatni,elegendõ a pályázati azonosító és a pályázatban megadott személyazonosításhoz szükséges adatok birtokában valamelyik regisztrált kereskedõhöz elmenni. Az újabb sikeres pályázók listája 2015. november 5-étõl a pályázati portálon elérhetõ lesz,

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!