2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Átfogó ellenõrzés Hajdú-Bihar megye fõútjainForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-11-10 15:34:16
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság célja a közlekedés biztonságának javítása.

A hajdú-bihari rendõrök 2015. november 10-én ismét közlekedésbiztonsági ellenõrzést szerveznek, amelyben ezúttal részt vesznek a Békés, a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Jász-Nagykun-Szolnok és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányságok munkatársai.

Az öt megyei rendõr-fõkapitányság egyenruhásai 9 órakor kezdik meg a közös ellenõrzést Hajdú-Bihar megye fõútjain, amelynek célja továbbra is a közlekedési szabályszegésekre visszavezethetõ személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése.

A Hajdú-Bihar megyei és a szomszédos megyék rendõrei közös ellenõrzésükkel arra hívják fel a közlekedõk figyelmét, hogy a közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelõzhetõek.

A rendõrök fõleg azokon az útvonalakon, útszakaszokon fognak ellenõrizni, ahol az utóbbi idõben több közlekedési baleset is történt.

A rendõrség továbbra is fokozott figyelmet fog fordítani az ittas állapotban közlekedõ vagy agresszív, szabályszegõ, gyorshajtó sofõrök forgalomból történõ kiszûrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenõrzésére.

Az ellenõrzés ismét kiterjed a kerékpárosokra, motorkerékpárosokra és a segédmotoros-kerékpárral közlekedõkre is.

A rendõrség célja a közlekedési balesetek megelõzése, a zavartalan közlekedés biztosítása, valamint a közlekedésben résztvevõk
biztonságérzetének növelése.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA, ÓVJUK MAGUNK ÉS MÁSOK TESTI ÉPSÉGÉT, ÉLETÉT!

Balesetmentes közlekedést kíván a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!