2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
"Látni és Látszani" BerettyóújfalubanForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-11-20 18:37:53
Címkék: Bihari hírek
    A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság munkatársai láthatóságot segítõ eszközöket osztottak egy helyi általános iskola diákjai részére.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2015. november 9-én a „Látni és látszani” kampány keretében láthatósági mellényeket osztottak egy berettyóújfalui általános iskola diákjai részére. A rendõrök ezzel is szerették volna felhívni a tanulók figyelmét a láthatóság fontosságára, amely az õszi és téli idõszakra jellemzõ idõjárási- és látási viszonyok miatt még inkább fontossá válik.

A helyi rendõrök kiemelten fontosnak tartják a helyes közlekedésre nevelést, ezért az iskolába kerékpárral érkezõ diákok jármûveit átvizsgálták és felhívták a figyelmet az esetleges hiányosságokra.

A gyermekek biztonságos közlekedésére való kiemelt odafigyelést két tényezõ is indokolja. Az elsõ, hogy a gyermekek a legveszélyeztetettebb és legsérülékenyebb képviselõi a közlekedésnek, másrészt pedig õk lesznek a jövõ felnõtt közlekedõi, gépjármûvezetõi, ezért a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a közeljövõben több hasonló jellegû figyelemfelhívó akciót is szervez.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!