2024. április 24. Szerda, György.
 
Elõzetesben a berettyóújfalui rablás gyanúsítottjaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-11-23 19:14:41
Címkék: Bihari hírek
Egy járókelõ tartotta vissza a fiatalkorú fiút, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy 65 éves nõt Berettyóújfaluban.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 20-án 10 óra körüli idõben, Berettyóújfaluban, a Dózsa György és Kölcsey utcák keresztezõdésénél egy fiú követett egy ott sétáló idõs nõt. Amikor a fiatalkorú az asszony mellé ért, akkor nagy erõvel lerántotta a sértett vállán lévõ táskát, aminek következtében a hölgy a földre esett.

A fiú ezután a táskával együtt elszaladt a helyszínrõl, azonban egy járókelõ meghallotta a nõ segélykiáltásait és az elkövetõ után szaladt. A férfi utolérte és a helyszín közelében visszatartotta a járõrök megérkezéséig a fiút, majd értesítette az esetrõl a rendõrség ügyeletét.

A rendõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2015. november 22-én elrendelt. A bûncselekmény következtében az elsõdleges orvosi vélemény szerint a sértett könnyû sérüléseket szenvedett. Az eltulajdonított táskát és az abban lévõ értékeket a rendõrök így hiánytalanul visszaadták a tulajdonosnak.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a 15 éves fiú ellen rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!