2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Halálos tömegkarambolt okozott egy elõzés BerettyóújfalunálForrás: dehir.hu
Utolsó módosítás: 2015-12-20 12:40:18
Debrecen - Emberéletet is követelt egy elõzés Berettyóújfalu és Mezõpeterd között. Kamion, kisbusz és személygépkocsi is ütközött.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombaton hajnali két óra körül egy Mercedes Vito típusú autómentõ gépjármû haladt Ártánd felé a 42-es számú fõúton, amikor a 43-as és 44-es kilométerszelvény között több jármû elõzésébe kezdett.


Szörnyû látvány az összetört autó

Szörnyû látvány az összetört autó

 

Az elõzést látta egy a szemközti sávban közlekedõ román forgalmi rendszámú Volkswagen típusú személygépkocsi sofõrje, aki annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, az útról lehúzódott, azonban eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két Ártánd irányába haladó kamionnal, valamint még egy kisbusszal.



balesetcikkbe1


A kisbusz hét és az autómentõ három utasa közül senki nem sérült meg. A személygépkocsiban utazó három embert azonban a berettyóújfalui hivatásos tûzoltók, feszítõvágó segítségével szabadították ki. Közülük, a mentõk, két embert súlyos sérülésekkel kórházba szállítottak, egyikük életét azonban már nem sikerült megmenteni, õ a helyszínen belehalt sérüléseibe.


balesetcikkbe3


A Volkswagen sofõrjét és másik utasát, valamint az egyik kamion sofõrjét és a kisbusz egyik utasát sérüléseik miatt a mentõszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A fõút érintett szakaszát a rendõrök a baleset helyszínelésének idejére teljes szélességében lezárták. A jármûforgalmat Berettyóújfaluban, valamint a 42-es és 427-es utak keresztezõdésénél Berettyószentmárton irányába terelték.

Frissítés:
Az útlezárást szombaton reggel 8 órakor feloldották, a forgalom zavartalan a 42-es úton.

Frissítés 2:

A rendõrség közlése szerint fél egytõl körülbelül fél óráig ismét teljes útlezárás lépett életbe a mûszaki mentés idejére a baleset helyszínén. Azután pedig félpályás lesz az útlezárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!