2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Ilyen idõre számíthat az ünnepek alattForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-12-22 09:12:16
Már biztos, hogy nem lesz fehér karácsony, borúsnak, párásnak, ködösnek ígérkezik az egész hét. Hétfõre még jeleznek valamennyi napsütést, és marad az évszakhoz képest enyhe idõ, tíz fok körüli hõmérsékletekkel. Heti elõrejelzés.

Hétfõn erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, és továbbra is párás lesz a levegõ. A koponyeg hu elõrejelzése szerint elsõsorban a Dunántúlon és délen szakadozhat fel átmenetileg a felhõzet, és süthet ki rövid idõre a nap. Szitálás bárhol lehet. Reggel +2, délután +7 fok körül alakul a hõmérséklet. Front nem lesz felettünk. Továbbra is korlátozott látási viszonyokra számíthatnak az autósok.

Kedden a megélénkülõ délnyugati szél fõleg a nyugati tájakon szaggatja fel a makacs ködfelhõzetet. Az északkeleti, keleti területeken maradhat a zárt felhõzet, napsütés nélkül. 5 és 11 fok közé erõsödik a nappali felmelegedés.

Szerdán ismét nagyrészt borult idõ lesz, csak kevés helyen bukkanhat elõ rövid idõre a nap. A hõmérsékletben nem lesz lényeges változás.

Csütörtökön,szenteste napján túlnyomóan borult, párás, több helyen tartósan ködös idõ lesz. Gyenge lesz a légmozgás. Gyenge szitálás bárhol elõfordulhat. Reggel +1, délután +5 fok körüli értékek lehetnek.

Pénteken és szombaton, karácsony elsõ és második napján is folytatódik a borús, párás, nyirkos idõjárás. A maximumok 2 és 9 fok között alakulhatnak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!