2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Havazással indul az új évForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-12-30 12:57:24
Míg szilveszter napjára ragyogó napsütést jeleznek, addig újév napján már eshet a hó.

Szilveszterkor túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idõ várható. A keleti, délkeleti szél mérsékelt marad - írja a várható idõjárásról az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet általában -5, -10 fok között alakul, de a szélcsendes északkeleti tájakon ennél is hidegebb lehet. A legmagasabb nappali hõmérséklet +1, -2 fok között várható.

Újév napjánDunántúlon erõsen megnövekszik a felhõzet, másutt kevesebb felhõ lesz az égen,kisebb havazás valószínû. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet általában -6, -11 fok között várható, de az északkeleti tájakon ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hõmérséklet 0, -3 fok között alakul.

Szombaton nyugaton, délnyugaton többnyire erõsen felhõs lesz az ég, északkelet felé haladva viszont egyre kevesebb lesz a felhõ, északkeleten akár néhány órás napsütés is lehet.Legnagyobb eséllyel a Dunántúlon fordulhat elõ kisebb havazás. A keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -4, -11, a legmagasabb nappali hõmérséklet +1, -4 fok között alakul.

Vasárnap többnyire erõsen felhõs lesz az ég, de északkeleten nem lesz zárt a felhõtakaró.Elszórtan hószállingózás, havazás is elõfordulhat. A keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet -3, -10, a legmagasabb nappali hõmérséklet 0, -4 fok között valószínû.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!