2024. április 24. Szerda, György.
 
Megnehezítenék a Lyon dolgátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-09 12:23:55
Herczeg András szeretné ha nehéz helyzetbe tudnák hozni a Lyont szerdán este.

 

Kedd: A meccs helyszínén edzett a Loki


Este hat órától a holnapi Lyon elleni BL-mérkõzés helyszínén, a Stade Gerlandban edzett a DVSC-TEVA.

 

Az ilyenkor szokásos könnyed, átmozgató tréning elõtt sajtótájékoztatón vett részt a gárda védõje, Szélesi Zoltán és a klubmenedzser, Herczeg András.

Elõször Szélesi válaszolt a megjelentek kérdéseire:

- A Lyont jobb csapatnak tarom a többi csoportellenfelünknél. Mindegyik csapat más stílusban játszik, de a franciák nem véletlenül vannak ott csoport továbbjutó helyén.

Mindenki tudja, hogy utolsóként zárjuk a sorozatot, a holnapi meccsre nincs más dolgunk, mint tisztelni az ellenfelet, a végsõkig küzdeni és élvezni a játékot. A mérkõzés elejére kell koncentrálni, az ellenfél a rögzített szituációkból nagyon erõs, megfelelõ koncentrációval akár pontot is szerezhetünk szerda este.

Szélesi után Herczeg András kapott szót: - Fájó szívvel gondolunk rá, hogy nekünk itt véget ér a sorozat, minden mérkõzés ajándék volt, de közeleg a búcsú ideje. Mi voltunk a kis csapat, tudtuk, hogy mindenki jobb játékerõt képvisel nálunk. Próbáltuk megnehezíteni az elitcsapatoknak a dolgát, most is a Lyon az esélyes, de igyekszünk pozitív benyomásokat hagyni magunk után. A lehetõ legjobbat próbáljuk kihozni magunkból holnap este is, jó lenne, ha szorosabb meccset tudnánk játszani, mint Budapesten.

Sajnáljuk, hogy nem vehetünk részt a további küzdelmekben. Nagyon jó volt világklasszisok ellen szerepelni, reméljük, minél hamarabb eljuthatunk ide – fogalmazott a tréner.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!