2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Hosszú idõre börtönbe kerülhet a hajdúhadházi férfi, aki kislányokat kényszerített prostitúcióraForrás: dehir.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-10 17:51:48
Hajdúhadház, Debrecen - Két 14 éves lányt zárt be a házába a férfi, megerõszakolta õket, majd Debrecenben árulta a testüket.

A Hajdú-Bihar megyei rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 26 éves férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint prostituáltként dolgoztatott gyermekkorú lányokat.

Fotók: Szabó László (Zsaru Magazin)

Fotók: Szabó László (Zsaru Magazin)

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint a férfi 2010 októberében egy 14 éves kislányt, valamint 2013 áprilisában egy szintén 14 éves kislányt bezárt a házába, ahol bántalmazta és közösülésre kényszerítette õket.  H. Lajos a két sértettet többször arra is kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzanak Debrecenben, majd a férfi a pénzt elvette tõlük.

Az egyik sértett 2014. április 27-én a férfi házából el akart menni, azonban ezt H. Lajos nem engedte, a fiatal lányt megverte és bezárt egy szobába. A sértett 2014 májusban azonban meg tudott szökni a férfi házából.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal lány és a gyanúsított 2014. december 30-án este Debrecenben, a Petõfi téri Nagyállomáson véletlenül újra találkoztak. A férfi nem engedte, hogy a lány felszálljon a vonatra, hanem megfogta, visszahúzta, majd többször megütötte és arra akarta kényszeríteni, hogy menjen vele vissza Hajdúhadházra. H. Lajos a lányt a vasútállomáson megfenyegette, azonban az ellenõrök rászóltak a férfira, így a sértett el tudott szaladni a helyszínrõl.
hadhazprost

Az esetrõl történt feljelentést követõen a rendõrök széleskörû adatgyûjtést végeztek és tartózkodási helyén felkutatták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves hajdúhadházi lakost, akit június 2-án otthonában elfogtak. A férfi június 4-e óta elõzetes letartóztatásban van.

A rendõrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek. Azt javasolják az ügyészségnek, hogy személyi szabadság megsértése, szexuális visszaélés és kerítés bûntett elkövetése miatt emeljen vádat a férfi ellen. Ezek a bûncselekmények a Büntetõ törvénykönyv szerint nyolc, öt, illetve szintén nyolc év börtönnel büntetendõk már egymagukban is, így – amennyiben  tárgyalóteremben bebizonyosodik a bûnössége – a férfi hosszú idõre börtönbe kerül. Ráadásul ha ott kiderül, hogy mit tett, igazán nehezek lesznek ezek a börtönévek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!