2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Pénzzel tömött táskát hagytak a benzinkútonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-11 19:52:50

Pénzzel teli nõi táska maradt az M3-as autópálya Görbeháza melletti benzinkútján, a kétmillió forintnyi eurót és hrivnyát egy ukrán vállalkozó felesége felejtette a földön, de a táskában maradt a család négy útlevele, egy értékes napszemüveg és egyéb tárgyak is.

Miféle milliók?

A család késõbb visszament a görbeházi kúthoz, de a két nõi és egy férfi alkalmazott tagadta, hogy bármiféle táskáról tudnának, és nem is akartak segíteni a megkeresésében.

A kamera buktatta le õket

A tulajdonos ekkor értesítette a rendõrséget, de a három dolgozó a kiérkezõ járõröknek sem akarta átadni a biztonsági kamerák felvételeit.

Nem véletlenül: az Origo megtudta, a videón látszott, ahogy a táska elé takarítás közben egy kuka kerül, de már nincs ott, amikor a szemetes tartályt arrébb rakják.

A rendõrök ezután átkutatták a helyi öltözõszekrényeket, és a férfi alkalmazottnál hiánytalanul megtalálták a pénzes csomagot.

Hiánytalanul meglett az eltûnt pénz

Forrás: Police.hu

A trió ellen jogtalan elsajátítás és okirattal való visszaélés vétségének gyanújával indítottak eljárást – mindnyájan szabadlábon védekezhetnek.

Legálisan vitte

Arra is van magyarázat, hogy egy kijevi vállalkozó miért furikázik kétmillió forintnyi készpénzzel Magyarországon. A Hajdú-Bihar megyei rendõrség szóvivõje szerint a kereskedõ egy helyi üzletet intézett, a pénz szállítását pedig bejelentette a nyíregyházi konzulátuson is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!