2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Áthajtott a földön fekvõ asszonyonForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-16 13:22:05
Vizsgálják, hogy mi okozhatta az idõs füzesabonyi nõ halálát csütörtökön. A rendõrség elõször ismeretlen gázolót keresett, késõbb ezt visszavonták, és az ellen indítottak eljárást, aki bejelentette nekik az esetet.

A saját háza elõtt feküdt holtan egy 70 éves asszony Füzesabonyban csütörtökön. Az elsõ hírek szerint az asszonyt cserben hagyta az, aki elgázolta. A rendõrség elsõ közleménye szerint ismeretlen tettest keresnek, késõbb ezt módosították, mert a gyanú szerint az gázolhatta el, aki jelentette az esetet a rendõrségnek és a mentõknek.

Érezte, hogy átmegy valamin

Az Opelt vezetõ férfi azt mondta a Heol-nak, hogy a sötétben késõn vette észre, hogy van valami az úton, próbálta kikerülni, ám ez nem sikerült, ráadásul érezte, hogy átment valamin. Amikor megállt, a visszapillantó tükörben látta, hogy egy nõ fekszik az úton. Próbált rajta segíteni, de csak azt tudta konstatálni, hogy

az asszony már nem él.

Rejtély, miért került a földre

A lap úgy tudja, hogy az idõs asszony a közeli presszóból tarthatott hazafelé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a földre került éppen a saját háza elõtt. A megyei rendõrség szóvivõje az Origónak azt mondta, hogy az elsõdleges helyszíni és halottszemle szerint egy Opel típusú autó gázolt, a sofõr ellen pedig közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!