2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Melegedést jósolnak az utolsó januári hétvégéreForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-28 18:48:07
A következõ napokban is lehet még párás, ködös az idõ, de emellett napsütésre és csapadékra is számítani kell. Melegszik a levegõ január utolsó hétvégéjén, a hõmérséklet több helyen a 10 Celsius-fokot is meghaladhatja - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzésébõl.

Pénteken eleinte többnyire erõsen felhõs lesz az ég, észak felõl egyre több helyen alakul ki esõ, zápor, majd északnyugat felõl felszakadozik a felhõzet, kisüt a nap, de délen és keleten estig felhõs marad az ég. Az esti órákban ismét több helyen képzõdik köd.A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb plusz 3 és 10 fok között alakul.

Szombaton

Szombaton túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idõ várható. Helyenként szitálás is elõfordulhat. A Dunántúlon megélénkülhet a légmozgás. A minimumhõmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínû. Nappal északkeleten plusz 2-3, délnyugaton 10-12 fokig melegszik a levegõ.
Vasárnapra virradó éjszaka északkeleten csapadék is elõfordulhat.

Vasárnap

Napközben erõsen felhõs vagy borult lesz az ég, de délnyugaton esetleg felszakadozhat a felhõzet. A Dél-Dunántúlon csak elvétve, másutt azonban többfelé valószínû esõ, zápor. Emellett megélénkül, többfelé meg is erõsödik a szél. A leghidegebb órákban 0 és plusz 6 fok között alakul a hõmérséklet. Nappal északkeleten 4-5, délnyugaton 13-14 fok körüli maximumokra lehet számítani - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!