2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Mindenre fel kell készülni, változékony idõ lesz hétvégénForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-04 18:49:38
Február elsõ hétvégéjén változékony idõjárásra, napsütésre, de esõre, néhol akár hóra is számítani lehet. Emellett többfelé megerõsödik, néhol viharossá is fokozódik a szél, de napközben így is többfelé 10 Celsius-fok feletti maximumok is lehetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elõrejelzésébõl.

Pénteken reggel még többfelé, napközben fõként a Tiszántúlon valószínû további esõ, havas esõ, a magasabban fekvõ helyeken néhol hó is. Délután viszont már keleten is megszûnik a csapadék, és egyre több helyen, délután már a Tiszántúlon is kisüt a nap. Ezzel együtt viszont sokfelé megerõsödhet a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet mínusz 5 és plusz 1 fok között, a legmagasabb hõmérséklet plusz 4-8 fok között valószínû.

Szombat

Szombatra virradó éjszaka több helyen lehetnek ködfoltok. Napközben viszont már túlnyomóan napos idõ várható. Csapadék nem lesz. A Dunántúl északnyugati részein megerõsödhet a szél. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között napközben plusz 7-12 fok között alakul a hõmérséklet, délnyugaton lesz a melegebb.

Vasárnap

Vasárnap több-kevesebb szûrt napsütés mindenütt lehet, de estétõl a Dunántúlon már elszórtan esõre, záporra is készülni kell. Emellett tovább erõsödik, a Dunántúl több pontján viharossá is fokozódik a szél. A minimumhõmérséklet mínusz 4 és plusz 7 fok között alakul. A maximumhõmérséklet többnyire 10-15 fok között valószínû, de az Északi-középhegységben csak 6-9 fokig melegszik a levegõ - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!