2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Meglátta a drogozó srácokat, és felnyomta õket a rendõröknekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-09 11:58:31
A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott az a három fiatalember, akiket a debreceni rendõrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

A Debreceni Rendõrkapitányság kábítószer birtoklásának gyanúja miatt indított nyomozást három helyi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendõrségre 2016. február 8-án 13 óra 35 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Vásáry István utcában három fiatal kábítószert fogyasztott, közülük kettõ pedig távozott a helyszínrõl. A bejelentõ elmondta, hogy a két fiút a Nagyállomás váróterméig követte, és jelenleg is ott vannak. A rendõrök a Nagyállomáson elfogták C. Tamást és Sz. Kornélt, míg a Vásáry István utcai játszótéren a 19 éves Sz. Márkot. A járõrök mindhárom fiú ruházatát átvizsgálták, és a zsebeikben papírzsebkendõbe csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak, amit lefoglaltak.

A Debreceni Rendõrkapitányságra elõállított 19 éves és a két 21 éves helyi lakossal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembereket, akik elismerték a bûncselekmény elkövetését. A gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!