2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Rendõrökkel együtt akarta ellopni az autótForrás: RTL Klub
Utolsó módosítás: 2009-12-10 11:28:15
Rendõrökkel a hátsó ülésen próbált ellopni egy kisbuszt egy férfi kedden délután Pesten, a Népszínház utcában. Járt a motor, amikor beugrott a rendõrautóba,...

hátra se nézett, pedig a két rendõr ott ült a hátsó ülésen. Csak akkor kapott észbe, amikor megkocogtatták a vállát hátulról, és azt mondták neki: "mi ezt nem tennénk".

Egy ideje már kerülgette egy férfi a zöld rendõrségi furgont, de a benne ülõ rendõröknek eszébe sem jutott, hogy egyszercsak bepattan az elsõ ülésre. Pedig ez történt - még a motor is járt, amikor feltépte az ajtót, és beült a sofõr helyére. Hátra se nézett, valószínûleg annyira lekötötte a figyelmét a zsákmány, a GPS.

„Hát elég gyorsan pattant be! Nyilván ehhez a cselekményhez nem lehet késlekedni, úgyhogy villámgyorsan bent volt az autóban. Nem tudta még becsukni sem az ajtót, és nem is szerettük volna megvárni, amíg elindul, nehogy valakiben, vagy valamiben kárt tegyen, úgyhogy ezért történt így a tettenérés" – mesélte a történteket a készenléti rendõr.

A besötétített ablaküveg mögött, hátul ücsörgõ rendõrök egyszerûen válloncsapták, és figyelmeztették, hogy ezt a kocsit talán nem kéne elvinni. A tolvaj azonnal menekülni próbált, de már késõ volt. 2 rendõrrel a háta mögött nem sok esélye maradt. Az eljárás lopás kísérlete miatt folyik ellene.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!