2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Tetten értek egy betörõt HosszúpályibanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-16 09:50:12
A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy boltba Hosszúpályiban. A bíróság elrendelte a gyanúsított elõzetes letartóztatását.

2016. február 10-én 21 óra körüli idõben Hosszúpályiban, a Szabadság téren található bolt riasztórendszere betörést jelzett, amirõl a biztonsági szolgálat tájékoztatta a helyi rendõrõrs munkatársait. A hosszúpályi rendõrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az üzlet eladóterében észrevették a betörõt, akit az idõközben szintén a helyszínre érkezõ boltvezetõ megzavarta.

Az üzletben elfogták a 23 éves férfit a rendõrök, és a Hosszúpályi Rendõrõrsre elõállítottak. R. Sándort a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását, amit a Debreceni Járásbíróság 2016. február 12-én elrendelt. A megalapozott gyanú szerint R. Sándor az üzlet ereszcsatornáján mászott fel a tetõre, majd egy nyitott ablakon keresztül bejutott a boltba, ahol készpénzt, rágógumit és sört tulajdonított el. A gyanúsított a pulton lévõ adománygyûjtõ perselyben található pénzt is meg akarta szerezni, azonban azt csak megrongálni tudta, kinyitni nem. A hosszúpályi lakos beismerõ vallomást tett.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Hosszúpályi Rendõrõrs a férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – õrizetbe vétele mellett – folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!