2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Szagot fogott a rendõrkutya HajdúszovátonForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-02-16 10:22:37
A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 11-én 8 óra 12 perckor egy nõ tett bejelentést arról, hogy a Hajdúszováton található családi házának kerítésérõl ismeretlen tettes 10 darab lécet lefeszített és ellopott. A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínre mentek, ahol az adatgyûjtés mellett elsõdleges intézkedésként nyomkövetõ szolgálati kutyát is alkalmaztak. A Mira névre hallgató eb szagot fogott és a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakos házáig vezette a rendõröket. A 19 éves fiatalember otthonában a nyomozók házkutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított kerítésléceket. A rendõrök B. Nándort elfogták és elõállították a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra, ahol kihallgatták. A gyanúsított a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a hajdúszováti lakossal szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!