2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Fogházat kapott egy zaklató BékéscsabánForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-07 09:29:00
Címkék: Bihari hírek
Egyelõre nem jogerõsen, de végrehajtandó fogházbüntetésre ítélt a Békéscsabai Járásbíróság egy 39 éves, szegedi férfit zaklatásért a héten, írja a police.hu. A hosszú idõn keresztül tartó zaklatás célpontja egy békéscsabai nõ volt. G. Csaba 2015 júliusában szállt rá, megpróbálta megszerezni a telefonszámát egy közösségi oldalon, ezért elkezdett írogatni a barátnõinek.

Mivel a számot nem kapta meg, postai levelekre váltott, aztán a leveleit egy idõ után már személyesen dobálta be a nõ postaládájába. Utána a nõ apjának a telefonjára kezdett üzeneteket küldözgetni, és személyesen is megjelent, áldozata háza elõtt várakozott. Amikor összetalálkoztak, a nõ megmondta neki, hogy semmilyen formában nem akar kapcsolatba lépni vele, hagyja õt békén. Feljelentést is tett.

A rendõröknek G. Csaba beismerõ vallomást tett. Azt állította, hogy szerelmes a nõbe, feleségül akarja venni. Azonban tudnia kellett, hogy erre esélye sincs, mert a nõ már korábban is feljelentette. A férfi állítása szerint ennek ellenére reménykedett, de amikor a rendõrökkel beszélt, már azt mondta, hogy sajnálja a történteket, és megígérte, hogy nem zaklatja többé a nõt.

A korábbi feljelentés következményeként már volt egy jogerõs ítélete, elsõ alkalommal 6 hónap felfüggesztett fogházat kapott. Most, amikor csütörtökön ismét bûnösnek mondta ki a bíróság ugyanannak a nõnek a zaklatásáért, a büntetés már 4 hónap letöltendõ fogház volt, és a múltkori 6 hónap végrehajtását is elrendelték. Ez az ítélet még nem jogerõs.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!