2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Végre vége az esõs idõnekForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-03-08 09:31:10
Címkék: Bihari hírek
Egyre több napsütés várható az Idõkép elõrejelzése szerint, az esõs idõ vasárnap jöhet vissza.

Kedden még elszórtan várható kisebb esõre, egy-egy záporra, de napközben egyre többfelé felszakadozik a felhõzet. Északnyugaton megélénkülhet az északnyugati szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 1-7 fok, a legmagasabb 7-12 fok között alakul. Nem várható fronthatás.

Szerdán az idõnként megnövekvõ felhõzet mellett az ország nagy részén hosszabb-rövidebb idõszakokra kisüt a nap, számottevõ csapadék sehol sem várható. Hajnalban helyenként gyengén fagyhat, napközben pedig 9-14 fokot mérhetünk.

Csütörtökön a változóan felhõs-napos idõben csak elszórtan fordulhat elõ gyenge esõ, egy-egy jelentéktelen zápor a Dunától keletre esõ tájakon. Többfelé élénk, néhol erõs lehet az északias szél. Reggel helyenként gyengén fagyhat, délután viszont 10-15 fok várható.

Pénteken és szombaton változóan felhõs-napos idõre van kilátás, számottevõ csapadék nélkül. Gyakran erõs, olykor viharos lehet az északi, északnyugati szél. Délutánonként 9-13 fok valószínû. Vasárnaptól ismét kissé csapadékosabbra fordulhat az idõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!