2024. április 24. Szerda, György.
 
Futsalrangadó, második felvonás: motivációban nem lesz hiányForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-08 10:28:53
Egyik legfõbb riválisához, a Rába ETO-hoz látogat a Mezei-Vill hétfõn este a futsalbajnokságban.

Rövid idõn belül újra megmérkõzik az MVFC-Berettyóújfalu és a Rába ETO, az egyletek a férfi futsal NB I. 16. fordulójában, hétfõn 18 órától Gyõrben, a Magvassy Sportcsarnokban feszülnek egymásnak.
Van motiváció

Bõ három hete, a Magyar Kupa elõdöntõjében is összecsaptak a gárdák, akkor 7–5-re nyert a Rába-parti csapat, mely kupacímét is megvédte, miután a fináléban 9–2-re felülmúlta a Dunaferrt. Tehát biztosan nem lesznek híján a motivációnak Turzó József tanítványai, akik visszavághatnak a kupafiaskóért. Sõt, az õszi bajnokiért is, hiszen október 30-án 1–0-ra gyõzött a Gyõr a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Extra erõket mozgósíthat ráadásul a játékosokban, hogy a meccset az M4 Sport élõben adja.

Három fordulóval az alapszakasz vége elõtt az ETO 40 ponttal vezeti a tabellát, az Újfalu 32 egységgel a harmadik. A válogatott Európa-bajnoki szereplése, majd az MK Final Four miatt beiktatott bajnoki szünet után február 26-án az MVFC 8–4-re gyûrte le a Rubeolát, míg a gyõriek 6–5-re verték a Dunaújvárost.

A két együttes legutóbbi találkozóját követõen nagy változás történt az ETO-nál: befejezte aktív játékos pályafutását a csapatkapitány, Lódi Tamás, aki épp a nagy ellenlábas, második helyen tanyázó Haladás edzõjeként folytatja.

 

Hajdú-bihari Napló

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!