2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
A körmünket is lerágtuk a rangadón, de végül kikapott az MVFCForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-09 10:55:47
Ahogyan az várható volt, nagy csatát hozott az MVFC és az ETO összecsapása: a hétfõ esti gyõri derbi végül 3–2-es hazai sikerrel zárult, így két fordulóval a férfi futsal NB I. alapszakaszának vége elõtt el is dõlt, hogy a Rába-parti egylet várhatja az élrõl a rájátszást.

Egy öngóllal indult a meccs, Klochko szerencsétlen megmozdulása után 1–0-ra ment a Gyõr a 3. percben. A házigazdák irányították a játékot, ám így is sikerült egyenlíteni a Mezei-Villnek igen hamar. Dávid legurított szabadrúgását Trencsényi emelte kapura, Tóth csak beleérni tudott. Nem sokáig volt azonban egál, Jaison lõtte ki hat méterrõl a bal alsót – félidõben 2–1 állt az eredményjelzõn.

A második játékrészben is nagy csata folyt a pályán, rengeteg helyzetet dolgoztak ki a felek, ám vagy a kapusok állták a sarat, vagy a befejezés volt pontatlan. A hajrában vészkapus játékra állt át a Berettyóújfalu, ami azonban megbosszulta magát. A 38. minutumban egy kontra után tovább növelte fórját az ETO. Igaz, egy vendég-találat is született, de hiába – 3–2-re nyertek Jordi Illa Solé tanítványai.
Csütörtökön 19 órától újra pályára lép Turzó József alakulata, a Nyírgyulaj látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba a bajnokság 17. körében.

 


A tények

RÁBA ETO–MVFC-Berettyóújfalu 3–2 (2–1)

Gyõr, Magvassy Sportcsarnok, vezette: Kovács G.

ETO: Tóth Gy. – Solano, Juanra, Harnisch, Seidler. Csere: Alex, Sáhó K., Jaison, Amrani, Farkas B., Jakatics Á., Alasztics M., Matkovics G. Vezetõedzõ: Jordi Illa Solé

MVFC: Tihanyi – Trencsényi, Szabó, Rábl, Dávid. Csere: Nagy, Klochko, Gál, Komáromi, Vulovic, Sánta, Mezei. Vezetõedzõ: Turzó József

Gól: Klochko (3. öngól), Jaison (8.), Solano (38.), illetve Trencsényi (8.), Klochko (38.)

Sárga lap: Seidler (20.), Jaison (19.), illetve Komáromi (25.)

 

Hajdú-bihari Napló

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!