2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
4 dolog, amit minden nõ elvárhat az ágybanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-11 12:32:14
Vágyai és elvárásai sem csak a férfinak lehetnek. A gyönyört te is megérdemled: tudd meg, mi az, amit minden nõ elvárhat a férfitól az ágyban!

A férfi többnyire nem szégyenlõs, és forró vágyai mellett elvárásai is vannak a szexben. Igen határozott képe van az összebújások ideális gyakoriságáról, a szájmágia szükségességérõl és egyéb izgató nõi fogásokról.

 

Ha nem szeretnéd, hogy ágyadból más szerelmi fészekbe hemperegjen át, nem árt, ha örömmel teszel eleget ezeknek az óhajoknak, ám cserébe te is bátran összeírhatod a listádat! Mert vágyai és elvárásai sem csak a pasinak lehetnek: íme, amire joggal számítasz a hálószobában partneredtõl!

 

 

 

Türelem

 

Mindenkinek lehetnek rossz napjai. Bár a kiegyensúlyozott nemi élethez elengedhetetlen, hogy vágyatok is közel egy hullámhosszon legyen, idõnként te is mondhatsz nemet. Nem árt, ha a tízbõl ráérzel arra az egy alkalomra, amikor párod nemcsak a vágy miatt szeretne ágyba bújni, hanem a visszautasítás férfihiúságán, önbecsülésén és lelki békéjén ejtene csorbát.

 

Cserébe azonban neked is jár a megértés: amikor érzékenyebb hangulatban vagy, és szex helyett sokkal inkább szeretgetésre vagy egy megértõ beszélgetésre van szükséged, elvárhatod, hogy a pasid hûtse le magát, és ne erõltesse a huncutkodást. Hasonló helyzetben fontos, hogy mondd el, mit szeretnél, és miért nem vágysz a szexre, hiszen, ha csak morcosan terelsz, könnyen azt hiheti, hogy vele van bajod.

 

Elõjáték

 

Sok férfi hajlamos alaposan lerövidíteni az elsõ csóktól a bugyi lekerüléséig tartó utat, ám ebbe nem feltétlenül kell belenyugodnod. Ha nem fog el a fékezhetetlen vágy pusztán a szex gondolatától vagy párod látványától, az nem a te hibád, pusztán azért van, mert a nõknek mélyebb, érzelmi ingerekre is szükségük van ahhoz, hogy a falatnyi csipke lecsusszanjon. Ha párod gyors léptekkel szeret az ágy felé haladni, neked azonban több kényeztetésre van szükséged, jelezd!

 

 

 

Amennyiben nem lelkesedik a gondolatért, hogy harcra kész állapotban még tíz percet szenteljen rád, vedd a kezedbe az irányítást, és ne hagyd magad! Húzd az elõjátékot, ameddig csak tudod, hiszen a szexmentes, de merész izgatás után párod számára is sokkal gyönyörtelibb lesz a végsõ pillanat. Ha pedig ezt megtapasztalta, legközelebb könnyebb dolgod lesz, amikor egy kis felvezetõt szeretnél.

 

Ne ess azonban abba a hibába, hogy az elõjáték arról szól, hogy te izgatod párodat: add a tudtára, hogy ez kölcsönös móka, és azt is suttogd szexi hangon a fülébe, hogy melyek a kedvenc erogén zónáid, és hogyan szeretnéd, hogy törõdjön velük.

 

Fantázia

A találékonyság mindkét oldalon szerepel a listán, hiszen a szex csak akkor lehet igazán izgalmas, ha mindig más hozza az új ötleteket. Ha azt várod, hogy rendszerint párod dobjon fel új pózokat, az ugyanolyan rossz, mintha örökösen te vagy az, aki újabb adag szenvedélyt visz a megszokott kerékvágásba.

 

Nem feltétlenül kell nagy újdonságokat kitalálni, ha azonban párod számára az ideális változatosság annyiból áll, hogy egyszer lovaglóhelyzetben szeretkeztek, máskor pedig a misszionárius pózt választja, nem árt egy kis találékonyságra ösztönöznöd. Nem árt, ha néha õ is bevet valami újdonságot, akár az elõjáték, akár a helyzetek terén, arról nem is beszélve, hogy az izgató hálószobaruhák ma már nem csak nõi verzióban kaphatóak. Kifejezetten izgalmas férfi alsónemûket is kaphatsz, de a közös játékszerektõl sem érdemes elzárkóznod. Hasonló ajándékkal kellõképpen érzékletesen sugallhatod vágyadat akkor is, ha szavakkal nem sikerül kreatívabb szexre ösztönözni párodat.

 

Ha szeretnél ötletet meríteni, milyen szexi praktikákkal érdemes megismertetned párodat, nézd meg videónkat! Ismerd meg a Káma-Szútra örömszerzõ tippjeit, melyeket nektek sem érdemes kihagynotok a szexbõl!

 

 

Orgazmus

 

Bár a pasi részérõl különösebb gond nélkül jön a gyönyör, neked is ugyanúgy jár az élvezet, ha körülményesebb úton jutsz is el a célegyenesig. Ha tehát partnered úgy érzi, hogy az együttlét akkor ér véget, amikor az egyik fél - és ez rendszerint õ - eljut a csúcsra, akkor nem árt, ha közelebbrõl is megismerteted az örömszerzés alternatív formáival. Természetesen nem várhatod el a férfitól, hogy elsajátítsa a nehéz és bonyolult technikát, mellyel a keleti szexiskolák szerint késleltetni lehet az orgazmust, az azonban alapvetõ dolog, hogy, ha hamarabb ért a csúcsra, mint te, öröme után még egy kis extra figyelmet szenteljen neked.

 

Ami azonban a sietõsebb férfiakat illeti, te is bevethetsz pár praktikát, hogy párod tovább bírja. Vásárolj egy péniszgyûrût, melynek rezgõ verziója számodra is extra élményt biztosít, vagy amikor érzed, hogy egyre közelebb jár a csúcshoz, finoman szorítsd meg a kezeddel a szerszáma tövét. Ez segíthet abban, hogy egyszerre érjetek a csúcsra, és számodra is ugyanolyan kielégítõ legyen a szeretkezés, mint partnerednek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!