2024. április 24. Szerda, György.
 
A Mezei-Vill nyerte meg a presztízscsatát, kettõvel verték a nyírségieketForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-15 10:21:16
A korábbi újfalui és DEAC-játékosokkal teletömött Nyírgyulajt gyûrték le 3–1-re.

Utoljára szerepelt hazai pályán az alapszakaszban az MVFC-Berettyóújfalu: a férfi futsal NB I. 17. fordulójában a Nyírgyulaj látogatott a Pálfi István Rendezvénycsarnokba. Bár a hazaiak a harmadik, míg a vendégek a tabella hetedik helyérõl várták a derbit, mégis rangadónak lehetett nevezni a csütörtök esti találkozót, ugyanis a Nyírgyulajt az a Lovas Norbert irányítja aki, hosszú évekig meghatározó játékosa volt az MVFC-nek, de mellette számos ismerõs nevet fel lehet még fedezni a szabolcsi egyletben.

Rábl János már a harmadik percben berámolt egy gólt, majd az õ duplájával már 2–0-ra ment a Turzó-alakulat félidõben. Fordulás után is a házigazdák uralták a meccset. Ugyan Fekete révén szépített a Nyírgyulaj, ám Vulovic Davidnak hála egybõl visszaállt a kétgólos különbség. Végül 3–1-re nyerte meg a jó iramú presztízscsatát az Újfalu.

A válogatott Olaszország elleni vb-selejtezõje miatt újabb szünet következi a bajnokságban, az MVFC április elsõ napján játssza majd le utolsó alapszakasz-mérkõzését Budapesten, a Déli FC ellen.

HBN
A tények

MVFC-Berettyóújfalu–Nyírgyulaj KSE 3–1 (2–0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Zimonyi P.

MVFC: Tihanyi Cs. – Trencsényi J., Szabó P., Rábl J., Dávid R. Csere: Mezei D., Nagy I., Klochko D., Gál I., Stanic S., Vulovic D., Sánta J., Harmati T., Komáromi P. Vezetõedzõ: Turzó József

Nyírgyulaj: Pallai G. – Angyalos A., Nagy I., Tóth B., Kondás K. Csere: Siska G., Kriston D., Berecz Zs., Pálvölgyi B., Kovács I., Fekete G., Végsõ Zs., Varga D. Játékos-edzõ: Lovas Norbert

Gól: Rábl J. (3., 17.), Vulovic D. (29.), illetve Fekete G. (28.)

Sárga lap: Siska G. (14.), Nagy I. (37.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!