2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Hajdú-Bihar megyében focizik a magyar IbrahimovicForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-15 11:00:10
A megye I-es Hosszúpályi csapatában játszó Lajtos Bence a megszólalásig hasonlít a PSG sztárjára, Zlatan Ibrahimovicra. Bencétõl naponta kérnek közös fotót és autogramot, barátai is simán csak Zlatannak becézik – írja a Bors.

– Egyáltalán nem tudatosan hasonlítok rá – mondta el a lapnak a 25 éves magyar Ibra. – Elõször megnövesztettem a hajam, aztán az arcszõrzet is megtetszett. Utólag azonban örülök, hogy egy klasszis csatárra hasonlítok.

Bencét – aki amúgy a jövõ évi farsangkor is Zlatannak öltözik – rengetegen összekeverik a svéd válogatott csatárral.

– Napi szinten megkapom, hogy szédületes a hasonlóság. Én is focizom, és amikor kifutok a pályára, állandóan szembesítenek ezzel. A barátaim Zlatannak szólítanak, amire már ugyanúgy hallgatok, mint a keresztnevemre – nevetett Bence, aki egy tavalyi fesztiválon ért fel a népszerûség csúcsára: – Minden tizedik ember megállított, mert azt hitték, én vagyok Ibrahimoviæ. Egy illuminált szurkolót nem lehetett meggyõzni az ellenkezõjérõl. Még azon is meglepõdött, hogy Zlatan milyen jól tud magyarul.

A pályán viszont elmondása szerint nincs meg a hasonlóság, már csak azért sem, mert õ balszélsõt játszik. A Bors cikkébõl kiderül, hogy más különbségek is vannak, de fõleg az, hogy Bence a Debreceni Egyetemen orvosnak tanul.

További képek a félelmetes hasonlóságról a Borsnál.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!