2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Jövõ héten megjön a tél! -16 fok!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-12 18:35:38
A jövõ hétvégéig egyre hidegebb idõ várható. Nézze meg mire számíthat a következõ napokban Hajdú-Biharban!

Legalább jövõ hétvégéig egyre hidegebb idõ várható, idõnként csapadékkal, délnyugaton már keddtõl, Észak-Kelet Magyarországon szerdán, csütörtökön kiterjedt havazással, péntek, szombat, vasárnap egész napos, kemény faggyal.

 

Egyre hidegebb lesz Észak-Kelet Magyarországon, mint ahogy országszerte is- tudtuk meg Pártai Lucia meteorológustól.

Itt az ideje a gépkocsikon téli gumira váltani. A nyáriak +7 fokos hõmérséklet alatt nem tapadnak elég jól. A jövõ héten havazás várható.

Szombaton  élénk szélben még nagyrészt felhõs idõre számíthatunk, de csak szórványosan fordul elõ gyenge csapadék.

Vasárnap reggel Hajdú Biharban, Szabolcs-Szatmár-Beregben -3 fok köré,  Borsod-Abaúj-Zemplénben -4 fok köré süllyed a hõmérséklet, de a fagyzugokban, mint pl. Putnok, Edelény térségében már -6 fok körüli fagy valószínû. Vasárnap a változóan felhõs idõben elõbújik a Nap, de délután is csak +1 fok körüli hõmérséklet várható.

Hétfõn tovább hûl a levegõ, reggel általában -5 fok körüli, a fagyzugokban -8 fok körüli fagyra készüljünk. Napközben még kisüt a Nap, de délután már csak -1 fok köré emelkedik a hõmérséklet.

Keddtõl borúra, szerdán, csütörtökön igazi télre, egyre jelentõsebb havazásra célszerû felkészülnünk.

Pénteken, szombaton és vasárnap egész napos kemény fagy a legvalószínûbb folytatás, a hétvégén reggel -16 fok körüli, délután is csak kb. -10 fokos hõmérséklettel, , amelyet itt (( http://www.eumet.hu/homerseklet.html )) folyamatosan frissítve nyomon követhetünk.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!