2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Virág perre megyForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-12 18:41:48
Voksán Virág privát szexfotóit közölte egy napilap. Ráadásul az egykori playmate szerint azt sugallják: pénzért szexelt, nem szerelembõl.  

Sokkoló hírre ébredt péntek reggel Voksán Virág. Telefonon hívták, és közölték vele: magánjellegû szexképei mától nyilvánosak. Egy napilap ugyanis Virág megkérdezése nélkül közölt olyan fotókat, amelyen a lemezlovas egykori párját éppen orálisan kényezteti. Virág soha nem tagadta, hogy ilyen fotók készültek róla, sõt egy évvel ezelõtt számított rá, hogy ezek a fotók valahol az interneten felbukkannak majd, miután az exének a kocsijából ellopták a telefonját, amely tárolta a képeket.

- Tavaly rablás és zsarolás miatt feljelentést tettünk a rendõrségen, ahol ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást. Az ügyben azóta nem történt változás, de azok után, hogy a képeket lehozta a lap, jogi útra terelem a dolgot - nyilatkozta a Blikknek a playmate. Virág a jó hírnév megsértése, valamint képmással való visszaé lé s m iat t fordulhat bírósághoz. Miután egy internetes lap úgy tüntette fel a playmate-et, mintha üzleti céllal ûzné ezt a tevékenységet, és a napilap is pornóképeknek nevezte a magánjellegû szexfotókat, Virág akár többmilliós kártérítésre is számíthat.

 


Tovább a teljes cikkre >>>

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!