2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Mi legyen a karácsonyi ajándék? - A nagy ajándékhoroszkópForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-14 16:45:38
Elég, ha tudod a célszemély csillagjegyét, tõlünk testreszabott ajándéktippeket kaphatsz!

Küszöbön a karácsony, de te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg szeretteidet? Legjobb lapjaidat már kijátszottad tavaly és most ihlethiányban szenvedsz? Elég, ha tudod a célszemély csillagjegyét, tõlünk testreszabott ajándéktippeket kaphatsz!

 

Milyenek a Kosok?

 

Tüzesek, impulzívak és tevékenyek, ezért a különféle sportokhoz, hobbijaikhoz kapcsolódó ajándékok mindig bejönnek náluk. Egyik legrokonszenvesebb vonásuk, hogy soha nem veszítik el lényük játékos oldalát, így felettébb kedvelnek mindenféle játékot. A Kos uralja a testrészek közül a fejet, így az ezzel kapcsolatos ruhadarabok, pipereszerek is sikerre számíthatnak.

Ajándékötletek:

Sportszerek, digitális vagy Polaroid-fényképezõgép, karóra, napszemüveg, villanyborotva, kávéfõzõ, búvár-tanfolyam, belépõ sporteseményekre, grillsütõ, társasjátékok, hobbi-szakkönyvek, Mp3-lejátszó, nõknek fülbevaló és sminkkészlet.

 

 

Milyenek a Bikák?

 

Ha egy Bikának választasz ajándékot, a kulcsszó a luxus. E jegy szülöttei szeretik élvezni az élet örömeit. Imádják a masszázst és a hasonló, kényeztetõ ajándékokat, a szépségápolási cikkeket. Mûvészetkedvelõk, ezért például egy színházbérletnek is biztosan örülnek. A Bika uralja a nyakat és a torkot, így az ehhez illõ ruhadarab és ékszer mindenképpen jó választás.

Ajándékötletek:

Arcszesz, parfüm, csokoládé, pezsgõ, masszázs-bérlet, részvények/kötvények, színház-, opera- vagy múzeum-bérlet, selyem nyakkendõ, hi-fi készülék, bõrkabát, egy üveg minõségi bor, étterem-utalvány, nõknek illatosított fürdõsók, testápoló olajok és szappanok, selyemsál, fülbevaló, nyaklánc, orchidea.

 

 

Milyenek az Ikrek?

 

E jegy szülöttei intellektuális megközelítéssel szemlélik a világot, úgyhogy jól teszed, ha könyvet, videó kazettát, dvd-lemezt vagy újság-elõfizetést ajándékozol nekik.Észrevetted már, hogy az Ikrek-szülöttek folyton a telefonon lógnak és a barátaikkal diskurálnak? Nem csoda, hisz ez a jegy uralja a kommunikációt. Így nem foghatsz mellé, ha mobiltelefonnal vagy internet-elõfizetéssel leped meg õket. Az Ikrek uralja a karokat, kézfejeket és a tüdõt, így vehetsz nekik kesztyût, gyûrût, karórát vagy inget.


Ajándékötletek:

Könyvek, magazin-elõfizetés, könyvutalvány, gyûrû, ing, pulcsi, kabát, kesztyû, egy különleges toll, határidõnapló, videó kazetta, dvd-lemez, számítógépes program, karóra, mobiltelefon, internet-elõfizetés, ejtõernyõs-leckék, légballon-utazás, nõknek fehérnemû, blúz, karperec.

 

 

Milyenek a Rákok?

 

A Rákok otthon- és családcentrikusak, így minden ajándéknak örülnek, amely fészküket szépíti, vagy amit otthon élvezhetnek, például egy szép dísztárgyat, fotóalbumot vagy szakácskönyvet. Mivel pedig e jegy a víz elemhez tartozik, szülöttei meglehetõsen érzelmesek. Biztosan belopod magad a szívükbe, ha olyasmivel leped meg õket, amit sajátkezûleg készítettél. A Rák uralja a gyomrot, ezért minden ételekkel, fõzéssel kapcsolatos dolgot értékelni tudnak.

Ajándékötletek:

Lakberendezési ajándékutalvány, konyhafelszerelési tárgyak, csemegekosár, csokoládé, szakácskönyv, fényképalbum, napló, családfa-kutató program, gyógyfürdõ-beutaló, akvárium egzotikus halakkal, nõknek szobanövény, étkészlet, különleges asztalterítõ, fõzõtanfolyam, illatgyertya, puha törülközõ.

 

 

Milyenek az Oroszlánok?

 

A jegy szülöttei imádnak alkotni, játszani és szerepelni. Ajándékozd meg õket valamivel, ami segít kifejezni kreativitásukat, vagy kielégíteni nagyvilági szórakozási igényeiket. Azt is tartsd szem elõtt, hogy az Oroszlánok hajlanak az extravaganciára és kedvelik a drámai hatást. Jó választás lehet egy operabelépõ, egy elegáns ékszer, vagy egy feltûnõ színû ruhadarab. Az Oroszlán a zodiákus királya/királynõje, úgyhogy ajándékozz neki valami olyat, ami kifejezi ezt.

Ajándékötletek:

Lottószelvények, márkás karóra, olajfestmény, finom pezsgõ vagy más ital, elegáns ruhadarab, bõr irattárca, színház- vagy operabérlet, ajándékutalvány egy színvonalas étterembe, nõknek különleges ékszer (lehetõleg drágakõ vagy gyöngy), bonbon, manikûrkészlet, selyemsál, porcelán vagy kristály.

 

 

Milyenek a Szûzek?

 

A Szûz-szülöttek szorgalmasak és precízek, szeretik a rendet és a tisztaságot. Ajándékozd meg õket például határidõnaplóval, irattárcával, de részvényeknek és kötvényeknek is örülni fognak, mert jó az üzleti érzékük és élvezik a tõzsdézést. Ha mégis valami izgalmasabb ajándékot keresel, válassz egy fitnesz- vagy masszázsbérletet, hiszen a Szûzek az egészségükre is nagyon kényesek. Szeretik az állatokat is, úgyhogy egy egész éves állatkerti belépõ is jó választás lehet, ha nem vagy annyira bátor, hogy élõ házikedvenccel lepd meg õket.

Ajándékötletek:

Fitneszbérlet, teniszleckék, masszázs- vagy gyógyfürdõbérlet, részvények/kötvények, számológép, határidõnapló (lehetõleg bõrkötésben), irattárca, kisállat, állatkerti belépõ, szobanövény, nõknek manikûrkészlet, habfürdõ.

 

 

Milyenek a Mérlegek?

 

E jegy szülöttei kimondottan partnerkapcsolat-központúak, ezért jól teszed, ha olyasmivel ajándékozod meg a Mérleget, ami barátságotokra, kapcsolatotokra emlékezteti õt. Ez lehet például egy közös fotókkal teli fényképalbum. Mivel a Mérlegek érdeklõdnek embertársaik iránt, biztosan örülnek az életrajzi könyveknek. Ne feledd, hogy a Bikákhoz hasonlóan e jegy szülöttei is nagyra értékelik a szépséget, úgyhogy masszázsbérlettel, szobanövényekkel vagy bármilyen, mûvészettel kapcsolatos ajándékkal nem nyúlhatsz mellé.

Ajándékötletek:

Könyv, magazin-elõfizetés, masszázs- vagy gyógyfürdõ-bérlet, ízléses ruhadarabok, festmény, különleges toll, képkeret, fényképalbum, társasjáték, csokoládé, légballon-utazás, nõknek manikûrkészlet, sminktáska és tükör, szobanövény.

 

 

Milyenek a Skorpiók?

 

Senki nem szereti úgy a titkokat és a misztikumot, mint a Skorpió, úgyhogy egy távcsõ vagy egy Agatha Christie-krimi ideális ajándék lehet számára. Kedveli a kihívásokat is, úgyhogy a sportszereknek és a részvényeknek is biztosan örül. Arról se feledkezzünk meg, hogy a Skorpió vizes jegy, tehát nagyra értékeli az olyan ajándékokat, amelyek a testet vagy a lelket kényeztetik. E jegy szülöttei különösen erõs szexualitással vannak megáldva, úgyhogy ha kapcsolatotok természete megengedi, ne szégyelld valami intim jellegû ajándékkal meglepni õt.

Ajándékötletek:

After shave, parfüm, részvények/kötvények, távcsõ, krimi, kémtörténet, csillagászati szakkönyv, illatgyertya, napló, extrémsport-leckék, sportfelszerelés, akvárium trópusi halakkal, selyem alsónemû, habfürdõ, illóolaj, Káma Szútra, asztrológiai elemzés, hajóút, nõknek szépségápolási cikkek, csipkés fehérnemû, tarot-kártya.

 

 

Milyenek a Nyilasok?

 

A Nyilas-jegy szülötte élénken érdeklõdik a filozófia és a vallások iránt, imád új ismereteket elsajátítani. Ha szeretnél neki örömet szerezni, ajándékozz valami intellektuális jellegût, mint például a Tibeti Halottaskönyv, vagy egy National Geographic-elõfizetés. A Nyilasok elõszeretettel ûznek különféle sportokat, szívesen kirándulnak és utaznak, úgyhogy minden ezzel kapcsolatos ajándéknak örülni fognak.

Ajándékötletek:

Túrabakancs, hátizsák, messzelátó, térkép, világatlasz, útikönyv, filozófiai és vallástörténeti mûvek, magazin-elõfizetés, viccgyûjtemény, belépõ spirituális elõadásokra, ejtõernyõs-tanfolyam, sárkányrepülõ, safari-út, nõknek hastánc-tanfolyam, úti hajszárító.

 

 

Milyenek a Bakok?

 

A Bakok ambiciózusak, kötelességtudóak, céltudatosak, gyakorlatiasak és racionálisak, úgyhogy minden, munkájukkal kapcsolatos ajándékot szívesen fogadnak. Vehetnél nekik például egy ezüst névjegykártya-tartót, egy szép, bõrbõl készült irattárcát, vagy egy klasszikus faliórát. Ha úgy érzed, hogy életed Bak párja túlságosan komoly, oldd a szigort valami mókás ajándékkal, vagy egy kényeztetõ habfürdõvel.

Ajándékötletek:

After shave, részvények/kötvények, határidõnapló, bõr irattárca, falinaptár, falióra, pezsgõ, golf-felszerelés, teniszütõ, márkás öltöny vagy nyakkendõ, egy üveg nemes bor, színházjegy, társastánc-tanfolyam, nõknek parfüm, illatos habfürdõ, szappan.

 

 

Milyenek a Vízöntõk?

 

E jegy szülöttei különösen fogékonyak a technikai kérdésekre és a radikális újításokra, így minden hipermodern mûszaki kütyü jó ajándék számukra. Információéhségük sem ismer határokat, tehát az érdeklõdési körüket érintõ könyvek sikerre számíthatnak. Szeretik az újdonságokat, minden olyasmit, amit még nem próbáltak, ezért meglepheted õket például egy búvár-tanfolyammal vagy jógabérlettel. Ha mégis inkább valami konzervatívabb ajándékot szeretnél választani, a zokni jöhet szóba, hiszen a Vízöntõ uralja a bokákat.

Ajándékötletek:

Könyv (különösen sci-fi és fantasy), magazin-elõfizetés, mûszaki cikkek, búváróra, búvár-tanfolyam, ejtõernyõs-tanfolyam, surf-tanfolyam, zokni, elegáns toll, walkman, jógabérlet, hegymászó-felszerelés, mobiltelefon, internet-elõfizetés, nõknek akupunktúra-kezelés, illatgyertya, füstölõ, szokatlan ruhadarab.

 

 

Milyenek a Halak?

 

E jegy szülötteit minden érdekli, ami a realitás keretein túl van: illúzió, fantázia, dráma, érzelmek, mûvészetek, spiritualitás. Ezért aztán minden olyan ajándék, ami ezt az érdeklõdést táplálja, kedvezõ fogadtatásra talál. Mit szólnál például egy festõkészlethez, színházbelépõhöz vagy verseskötethez? A Halak szabadidejükben szívesen vezetik le a stresszt testmozgással, és víz-elemû jegyként különösen élvezik a vízisportokat. Így hát meglepheted õket vitorlás-tanfolyammal, új fürdõdresszel, vagy akár egy hajóúttal. Olyan, vízzel kapcsolatos ajándékoknak is örülni fognak, mint az illatos fürdõolaj vagy az úszó gyertyák. Arról se feledkezz meg, hogy a Halak uralja a lábakat, úgyhogy ajándékozhatsz nekik lábbelit, pedikûr-kezelést vagy talpmasszázst.

Ajándékötletek:

Mozijegy, hangszer, olajfestmény, nemes bor, gyógyfürdõ-bérlet, talpmasszázs, Shakespeare-összes, mûvészfilm videón vagy dvd-n, hangszer, könyv az álomfejtésrõl, verseskötet, akvárium különleges halakkal, mûvészeti album, cipõ, zokni, nõknek parfüm, illatos habfürdõ, fürdõolaj, fürdõruha, orchidea.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!