2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Neten akarta eladni szüzességétForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-17 12:25:39
Egy újabb lány, aki borsos árért kész eladni szüzességét. Mennyit ajánlottak neki?

Egy internetes aukciós oldalon akarta elárverezni szüzességét egy hong-kongi tinédzser lány - számolt be a különös esetrõl a helyi rendõrség kedden.


A hkmensa.net oldalon a lány azt írta, hogy "sürgõsen pénzre van szüksége", ezért folyamodik a meghökkentõ módszerhez. A szüzességének a "kikiáltási ára" 1300 amerikai dollárnak megfelelõ összeg (csaknem 250 ezer forint) volt. A legmagasabb ár, amelyet ígértek érte, 7800 dollár (csaknem másfél millió forint).

A közösségi oldalon nem közölte a lány, hogy hány éves, csak annyit írt magáról, hogy tinédzser, emellett közölte súlyát és magasságát.

A december 9-én feladott hirdetésre egyébként csaknem 100-an válaszoltak, de még az "aukció" vége elõtt maga a lány levette a felhívást az oldalról. A helyi rendõrség vizsgálatot kezdett az ügyben és figyelmeztetést rakatott ki a közösségi oldalra, hogy a lányok "ne adják el testüket pénzért."

Tavaly az Egyesült Államokban okozott botrányt, amikor egy 22 éves diáklány szintén interneten akarta elárverezni szüzességét, hogy ki tudja fizetni egyetemi tandíját. Ezrek válaszoltak a hirdetésre, a legmagasabb összeg, amelyet valaki ajánlott 3,7 millió dollár (több mint 702 millió forint) volt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!