2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Megtagadta a vallomást a pécsi lövöldözõForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-18 12:59:57
Miért tagadta meg a fiatalember a vallomást?

Új ügyvéd lépett be az ügybe, ezért megtagadta a vallomást a pécsi egyetemen lövöldözõ fiatalember, akit a hatóságok Budapesten, az Igazságügyi Megfigyelõ és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) akartak meghallgatni.

 

A fiatalember azért tagadta meg a vallomást, hogy új, második ügyvédjének legyen ideje megismerni az ügyét. A fiatalember egyelõre az IMEI-ben marad. Visegrádi Zoltán, a fiatalember eddigi ügyvédje a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy ügyfele rajta kívül most egy másik ügyvédet is felkért a védelemre.

A vallomást azért tagadta meg, hogy legyen ideje a másik védõnek is megismerni az ügy részleteit. A fiatalember jelenleg megfigyelésre az IMEI-ben marad és még nem kaptak határozatot arról, hogy mikor jöhet ki onnan - és kerülhet vissza a pécsi büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol elõzetes letartóztatását megkezdte. Az IMEI-ben egyébként akár 60 napig is tarthatják megfigyelésen.

Mint ismert, a Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében november 26-án kora délután kezdett lövöldözni az egyik gyógyszerészhallgató. Négy emberre lõtt rá. Egy 19 éves fiatal meghalt, egy hallgató, egy oktató és a takarítónõ sérült meg. A lövöldözõ a történtek után az egyetem egy másik épületébe menekült, amelynek a tetõteraszán végül feladta magát. A sérültek mindegyike jól van, elhagyhatták a kórházat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!