2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Csetényi Csaba 400 millióért reklámozhatja a Liget-projektetForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-19 09:50:44
Címkék: Bihari hírek
A Városliget Zrt. március 25-én írt alá egy nettó 390 millió forintos keretszerzõdést Csetényi Csaba Pasa parki lakos két cégével, a Network 360 és az Affiliate Network Kft.-vel, szúrta ki az Átlátszó.

Rogán Antal egyik legsikeresebb szomszédja legutóbb februárban került reflektorfénybe, amikor egy 400 milliós, a Miniszterelnökség által kiírt kommunikációs tendert nyert meg. Csetényi érdekeltségei összesen 5,1 milliárd forint állami megbízást kaptak 2010 óta.

A sokak nemtetszését kiváltó Liget projekt kommunikációját Csetényi a Network 360 Reklámügynökség Kft. és az Affiliate Network Kft. nevû cégein keresztül fogja ellátni egy éven keresztül. A Városliget Zrt. március végén kötött velük egy nettó 390 millió forint értékû keretszerzõdést, amely további egy évvel és nettó 155 millióval meghosszabbítható. A közbeszerzést a Városliget Zrt. a Rogán által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda tavaly megkötött, nettó 25 milliárd Ft értékû keretszerzõdésére hivatkozva írta ki. Hirdetmény nélküli eljárásról lehet szó, mert nemhogy az eredmény, még az ajánlattételi felhívás sem található meg a Közbeszerzési Értesítõben.

Az viszont szerepel a megállapodásban, hogy a tenderre a Csetényi két cége által alkotott Egyesült Reklám Konzorcium nyújtotta be a legalacsonyabb összegû érvényes ajánlatot, így velük kötött szerzõdést a Városliget Zrt., melynek vezérigazgatója Mozsár István, igazgatóságának elnöke pedig Baán László. A reklámkampány hamarosan indul, és egy évig biztosan el fog tartani.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!