2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Fejszével küzdött a szerelemért egy derecskei srácForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-04-20 09:11:08
Címkék: Bihari hírek
Megfenyegette volt élettársa apját, mert ellenezte a kapcsolatukat, és nem engedte, hogy együtt legyenek. A ház kerítésénél viszont nem jutott tovább.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indított nyomozást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság L. József ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 14-én 21 óra körül a gyanúsított egy fejszével a kezében megjelent volt élettársa berettyóújfalui háza elõtt, ahol kiabált és azzal fenyegette meg a lány apját, hogy megöli. A 26 éves férfi egy fejszével többször megütötte a kerítést és megrongálta a postaládát. L. Józsefet testvérei és szülei akadályozták meg abban, hogy bemenjen a ház udvarára, majd elvitték õt a helyszínrõl.


Fotó: police.hu

Az esetrõl történt bejelentést követõen a rendõrök adatgyûjtést végeztek, amelyet követõen a városban elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfit, akit a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki L. Józsefet, aki beismerõ vallomást tett. A férfi elmondta, hogy azért fenyegette meg volt élettársa apját, mert ellenezte a kapcsolatukat, és eltiltotta tõle a lányát.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!