2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Tegyünk a jó hírnevünkértForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-10-07 22:18:56
A feng shui arra is ad ötletet, miként tehetünk szert több elismerésre, jó hírük fokozására. Akinek fontos ez, az kövesse a kínai térrendezés tanácsait.

A hír-hírnév terület a bejárattal épp szemben található a báguá térkép szerint. Megerõsítésében segítségünkre lehetnek az itt elhelyezett okleveleink, bizonyítványaink, díjaink, diplomáink. A csontból, tollból, bõrbõl, szaruból készült tárgyak is fokozzák a hatást. A híres embereket ábrázoló képek, poszterek is erõsíthetik a csi áramlását ezen a részen. Használjunk továbbá vörös színû tárgyakat, kiegészítõket, háromszög vagy gúla alakú gyertyákat. A fény is hasznos lehet, tehát itt égessünk rendszeresen gyertyát, mécsest, vagy egy olvasólámpát. Különbözõ érmeink is itt kaphatnak helyet, a vadászok a trófeáikat szintén ide tehetik. Az eredmény biztos nem marad el.

 

Egy ismerõsömnek nagyon rossz híre volt. Amikor tanácsot kért tõlem, és asszerint rendezte be a szobáját, pár hét múlva gyökeresen megváltozott körülötte minden. Ma már nem súgnak össze a háta mögött, és teljesen új életet tudott kezdeni. Az emberek egészen másként állnak hozzá, mint azelõtt, amikor még nem figyelt oda, mit is tesz a hírnév területére.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!