2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Két 14 éves lánynak is nyoma veszettForrás: index
Utolsó módosítás: 2016-04-26 19:13:13
Címkék: Bihari hírek
Eltûnés miatt keres a rendõrség két 14 éves lányt, akik valószínûleg együtt távoztak ismeretlen helyre, írja Police.hu.

Pataki Dorina szerdán koraeste indult el bükkösdi otthonából. A 152 centiméter magas, vékony testalkatú lány sötétzöld nadrágot és fekete, derékig érõ kabátot viselt. Sötétbarna, vállig érõ haja van, szeme szintén barna színû.

Koller Kimberli Livia és Pataki Dorina
Fotó: Police.hu

A lány valószínûleg barátnõjével, a szintén 14 éves Koller Kimberli Líviával tûnt el, aki csütörtök délután indult el ismeretlen helyre keszthelyi otthonából. A 140 centiméter magas, hasonlóan vékony testalkatú lánynak melírozott hosszú haja van, kék farmernadrágot, szürkés kiskabátot és barna mûbõr tornacipõt viselt.
Két ötvenes éveiben járó férfi is eltûnt

A rendõrség egy 52 éves borsodivánkai férfit is keres, aki a hely szociális intézetbõl péntek reggel nyolc körül távozott, majd busszal a mezõkövesdi vasútállomásra utazott, ahol valószínûleg egy Keleti pályaudvarra tartó vonatra szállt fel. Cserva István kb. 180 centiméter magas és 75 kilogramm, haja rövid, õszes. Eltûnésekor kék farmernadrágot és farmeringet, valamint szürke pulóvert vagy kabátot viselt.

Mile Imre és Cserva István
Fotó: Police.hu

Az 57 éves Mile Imre tatabányai otthonából kedden távozott, azóta nem találják. A férfi 192 centiméter magas, erõs, izmos testalkatú, kopasz, szeme színe kék. Eltûnésekor fekete melegítõnadrágot, piros hosszú ujjú pólót és kék színû, sárga talpú sportcipõt viselt.

A rendõrség azt kéri, hogy aki bármelyikük eltûnésével vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, értesítse õket a 107-es és 112-es telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható Telefontanú zöld számán (06-80-555-111/140).

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!