2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Esett a hó a Kõszegi-hegységbenForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-04-28 11:00:42
Címkék: Bihari hírek
"Most értem le a Kõszegi-hegységbõl. 500 méter magasban már erõsen havazik" - írta Ráduly László szerda délelõtt az Idõképnek a következõ videó kíséretében:

Szerdán egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felõl egyre többfelé várható esõ, zápor, elszórtan zivatar, feltámad az északnyugatira, északira forduló szél.

A maximumok északnyugaton 8 és 13, máshol 14 és 21 fok között alakulnak, de a front érkeztével nyugat, északnyugat felõl jelentõsen visszaesik majd a hõmérséklet.

Fotó: Olvasónk, András

Csütörtökre kelet felé elhagyja térségünket a front, reggel még északkeleten lehet kisebb csapadék, de az ország nagy részén már derült idõre ébredhetünk. Napközben a hosszabb napos idõszakok mellet az ország déli felén növekedhet meg erõsebben a felhõzet, ahol néhol kialakulhatnak záporok. A helyenként még szeles idõben délután 14-17 fok között alakul a hõmérséklet.

Pénteken és szombaton a napos idõszakok mellett elszórtan számíthatunk esõre, záporra, nagyobb területen vasárnap várható csapadékos idõ, amikor ismét feltámad a szél. Fokozatosan erõsödik a nappali felmelegedés, szombaton 15-20 fokig emelkedik a hõmérséklet - írja az Idõkép.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!