2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Bevallották: néha hármasban is csináljákForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-21 11:11:14
Kendõzetlen õszinteséggel meséltek a nyilvánosságnak szextitkaikról Rippelék. Pikáns részletek.

Kendõzetlen õszinteséggel beszél szexuális életükrõl Rippel Vivien (23), a népszerû akrobata, Rippel Ferenc (38) felesége a most megjelenõ CKM hasábjain.

– Nem vagyok prûd, sõt inkább bevállalós! Feri az elején meg is lepõdött. Nincs olyan dolog, amit ne vállalnék. Néha újítani kell, különben a legjobb kapcsolat is ellaposodhat – véli Vivi, így nem csoda, hogy a szerelmesek már a házasságuk elsõ hónapjaiban különleges pillanatokkal dobták fel a szexuális életüket. – Nekem akár egy harmadik fél is belefér: persze csak lány, és megfelelõ kritériumok alapján – mesélte Vivien, akinek ebben már van is tapasztalata.

– Olyan sokszor azért még nem fordult elõ, hogy kialakult gyakorlatról beszélhetnék, de amikor megtörtént, akkor ismerõs szállt be.

És ez még nem minden! A Rippel házaspárról más pikáns dolog is kiderült: Vivien ugyanis nyíltan mesélt arról is, nem csak ágyban, párnák közt szokták élvezni egymás társaságát és testét. A fiatal házasok, úgy tûnik, kifejezetten szeretik az extrém helyzeteket, fõleg akkor, ha minden esélyük megvan a lebukásra.

 


Forrás és folytatás: blikk.hu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!