2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Beszakadt a jég két tizenéves alattForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-21 11:27:13
Súlyos, de nem életveszélyes az állapota annak a két tizenévesnek, akik alatt beszakadt a Csónakázó-tó jege vasárnap délután Kazincbarcikán

20.03: Súlyos állapotban a kazincbarcikai tóba beszakadt fiatalok

Súlyos, de nem életveszélyes az állapota annak a két tizenévesnek, akik alatt beszakadt a Csónakázó-tó jege vasárnap délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcikán. Kórházba szállították õket azzal a tanárral együtt, aki alatt akkor szakadt be a jég, amikor segíteni próbált nekik.

A 15 éves fiút és a tanárt a kazincbarcikai kórházba szállították. Sérüléseik súlyosak, de nem életveszélyesek - mondta el Valics Dezsõ, az Országos Mentõszolgálat sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek vasárnap. A lány a korábbi hírekkel ellentétben nem 15, hanem 13 éves. Õt a miskolci megyei kórházba szállították. Súlyos az állapota, de nincs életveszélyben. Mindhárman kihûltek a hideg vízben.

A két fiatal alatt a Csónakázó-tó közepén szakadt be a jég, körülbelül harminc méterre a parttól. Egy tanár megpróbálta kimenteni õket, úgy tudni, egy kötéllel próbálta kihúzni õket a vízbõl, de alatta is beszakadt a jég. A fiút és lányt végül a tûzoltók húzták ki mentõkötéllel. 

17.30: Beszakadt a jég két tizenéves alatt Kazincbarcikán

A 15 éves fiú és lány alatt a Csónakázó-tó közepén szakadt be a jég, körülbelül harminc méterre a parttól. Mindkettõjüket kórházba szállították. Egy helyi tanár megpróbálta kimenteni a fiatalokat, de alatta is beszakadt a jég. Õ ki tudott jönni a vízbõl, a mentõk a helyszínen ellátták.

 

A 15 éves fiút és lányt a tûzoltók húzták ki, mentõkötéllel. Fagyási sérüléseket szenvedtek - mondta el Máté Csaba, a kazincbarcikai tûzoltóság szolgálatparancsnoka a Független Hírügynökségnek vasárnap. Mindkettõjüket a miskolci megyei kórházba szállították. Arról, hogy mennyire súlyosak a sérüléseik, egyelõre nincs információ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!