2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Heti horoszkóp 2009. december 21. – 28.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-12-21 11:58:06
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg horoszkópját Nálunk...
2009. december 21. – 28.
Kedves Bak!
A hét kezdetekor vigyázz a pénzedre! A kiadásaidra és a pénztárcádra is! Szerencsére hétfõn este a Nap belép a Bak jelébe. Ez ezt jelzi, hogy közeleg a születésnapod, és azt is, hogy eljött a te idõd. Tele leszel energiával. Ez jól jön az elõkészületekkor. Most sikerülhet az egészet derûsebben és könnyedebben felfogni, mint a korábbi években! Beszélj a terveidrõl a családodnak, és vond be õket! Néma gyereknek anyja se érti a szavát – tartja a mondás – vagyis szólj, és ott terem a segítség. Szenteste vigyázz, hogy ne bántsd meg a szüleidet! A késõbbiekben a családi elvárásoknak kell megfelelned. Annyit tegyél, amitõl még te is jól érzed magad!
Kedves Vízöntõ!
Nagy vitával indulhat a heted, de csak ha hagyod magad belerángatni. Vedd észre, hogy a másik direkt provokál! Ezt teheti akarva, de akaratlanul is. A lényegen nem változtat: ne menj bele! Ettõl függhet az ünneped hangulata. Az elõkészületek során nélkülözhetetlenül fontos, hogy ésszerûen költs! Írd össze elõre, hogy mire van szükség, és csak azt vedd meg! Ezáltal elkerülheted, hogy túl lépd a keretet. Szenteste és a következõ napokban sokat beszélgess a szeretteiddel! Az még jobb lenne, ha játszanátok együtt. Ezzel a szeretet mellé beköltözhet hozzátok a derû és a nevetés. Ez pedig a legjobb jel, hogy minden rendben van. A hétvégén ne hanyagold el a szüleidet! Számítanak rád…
Kedves Halak!
Ne robbanj le közvetlenül az ünnepek elõtt! Vigyázz az egészségedre! Öltözz melegen, igyál meleg teát, egyél forró levest! Ezek felmelegítik testedet-lelkedet. Az ünnepi készülõdésnél is óvatosan nyiss ablakot, nehogy megfázz, és minden módon védd magad a hidegtõl! Ne csodálkozz, ha most kicsit érzékenyebb hangulatban leszel! Nincs veled semmi baj. A meghatódás nem káros és nem elítélendõ, de azért ne vidd túlzásba! Szenteste ismét gyerek lehetsz: lenyûgözhet az ünnep fénye és pompája. Hagyd, hogy magával ragadjon az áhítat! Lélekemelõ, ha képes vagy átérezni a fény megszületésének nagyszerûségét. Engedd, hogy ez lebegje be a hét hátralévõ részét is!
Kedves Kos!
Hét elején vigyázz! Öngólt rúghatsz, ha csak a saját véleményedet mondogatod, és nem figyelsz másokéra. Nemcsak megbánthatsz ezzel másokat, hanem az a baj, hogy önzõnek, önteltnek fognak tartani, és emiatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden. Legyél csendes és szerény! A hét második felében magadra fogsz találni. Szentestére tele leszel energiával. A jövõt pozitívnak és biztatónak fogod látni. Ha van párod, akkor legyél vele gyengéd és elnézõ! Ha nincs párod, akkor a körülötted lévõkkel kellene türelmesnek lenned. A hétvégén nagyon ügyelj arra, hogy az ajándékok, az együtt töltött idõ értékét ne a pénz adja, hanem a szeretet! Hiszen a karácsony a szeretet ünnepe…
Kedves Bika!
A hét elején a munkádra koncentrálj! Nem lesz könnyû, mert folyton kizökkent valaki vagy valami. Ne engedd, hogy eltereljék a figyelmedet! Legyél szigorú és következetes, máskülönben egyre idegesebb leszel, és ez garancia arra, hogy hibázni fogsz. Az ünnepi elõkészületeknél is okosan kell beosztanod az idõdet, de úgy tûnik, ez sikerülni fog. Szentestére béke fog megszállni. Egészen másképp fogsz érezni, mint pl. tavaly ilyenkor. Most több lesz benned a nyugalom és a tolerancia. Emiatt az ünnep sokkal kiegyensúlyozottabb és biztonságosabb lesz, mint valaha. Ennek legnagyobb nyertesei a gyerekeid, ill. a párod lesznek. Örüljetek együtt ennek, és öleljétek át egymást szeretettel!
Kedves Ikrek!
Teljesen fel leszel dobva a hét elején. Vigyázz, hogy ez ne legyen rossz hatással a koncentrációdra! Ne legyél szétszórt, mert megsérülhetsz! Mindig arra figyelj, amit éppen csinálsz! Ha dolgoznod kell, akkor ne most akard a legnehezebb feladatokat megoldani! Jobb, ha csak egyszerû rutinügyekkel foglalkozol, de még jobb lenne, ha szabit vennél ki. Így lesz idõd mindent beszerezni, és azt is gyorsan pótolni, amit esetleg elfelejtettél. Szenteste ne vitatkozz senkivel! Hagyd rá! Engedd, hogy úgy legyen, ahogy õ akarja! Ezen nem múlhat semmi. A hétvégén fuss össze a barátaiddal! Ne egyetek-igyatok sokat! Inkább menjetek szánkózni vagy korcsolyázni, és nevessetek minél többet!
Kedves Rák!
Vigyázz a pénzedre, és figyelj a kiadásaidra a hét elején! Jó lenne, ha nem kalkulálnád el magad. Írd össze elõre, hogy mit akarsz fõzni, sütni! Ehhez állíts össze bevásárlólistát, és csak azt vedd meg, ami azon szerepel, így elkerülheted, hogy feleslegesen költs. Az elõkészületekkor elég érzékeny hangulatban leszel. Az nem baj, ha vannak érzéseid, az se, ha könnyen meghatódsz, de az már nem jó, ha elsírod magad. Ettõl ugyanis megijedhet, aggódhat a környezeted. Szentestére meglepõdve tapasztalhatod, hogy a párod és a családod valahogy másképp hat rád, mint tavaly. Most sokkal szeretetteljesebb és békésebb lesz a hangulat. Ez a folytatásra is kedvezõen fog hatni…
Kedves Oroszlán!
Ha nem vigyázol, akkor rögtön a hét elején belefuthatsz több konfliktusba. Az ünnepek elõtt ez nem lenne bölcs. Ne mérlegelj! Nem az számít, hogy mennyire áll közel hozzád az illetõ. Senkivel se veszekedj! Az elõkészületeknél lehetõleg ne ess túlzásba, mértékkel süss-fõzz! Nem attól lesz jó az ünnepi vacsora, ha töméntelen mennyiségû ételt teszel az asztalra. Szentestére remek formában leszel. Sziporkázni fogsz. Nagyon jó hatással leszel a környezetedre. Élvezetes és vidám lesz a társaságod. A folytatásban két dologra ügyelj: 1. Ne egyél többet, mint ami jólesik, mert megbetegedhetsz! 2. Okosan beszélj! Vigyázz, hogy még akaratlanul se bánts meg senkit!
Kedves Szûz!
Szerencsés vagy, mert a hét elején a Nap belép a Bak jelébe. Ez nagyon jó hatással lesz rád. Sokkal tervszerûbben, precízebben és nyugodtabban tudsz készülni az ünnepekre, mint az elõtte lévõ napokon. Használd ki okosan ezt! Ne siess, és ne vedd át mások idegeskedését, kapkodását! Az elõkészületeket ne akard egyedül lebonyolítani! Vond be a családodat! Mindenkinek adj egy kis feladatot! Ezzel nem terheled le õket, de okot adsz arra, hogy büszkék lehessenek magukra. Így az ünnepi asztalhoz derûsen fogsz tudni leülni. Ne lepõdj meg, ha gyermekkorod emlékei most erõsebben törnek elõ! A folytatásban csak akkor menj vendégségbe, ha van elég türelmed!
Kedves Mérleg!
Értetlenül állhatsz a hét elején mások ingerültsége elõtt. Sajnos lesznek, akik kapkodva készülnek az ünnepre. Ne törõdj velük! Ne ítélkezz, és ne akard kioktatni õket! Tedd a dolgod a saját tempódban! Élvezz ki minden pillanatot, mert lehet derûsen is készülõdni. Szenteste valaki irritálni fog. Jó lenne, ha meg tudnád fejteni, hogy mivel, mert ha rájössz, akkor a tudatosítással képes vagy kihúzni a szituáció „méregfogát”, így tompíthatod a feszültséget. A késõbbiekben jobb lenne, ha nem ezzel foglalkoznál, hanem a vendégeiddel és a családoddal. Ha élnek még a szüleid, akkor velük mindenképpen tölts együtt egy napot! Lásd õket szépnek! A szeretet „szemüvegén” keresztül megszépülnek…
Kedves Skorpió!
Kövess el mindent a hét elején, hogy ne szakadj szét a munka és az otthoni feladataid között! Pl. vegyél ki szabadságot! Ha ez nem megy, akkor igyekezz átlagos munkanapot tartani! Ne most akard építeni a karrieredet! Az elõkészületekbe vonj be segítséget! Nem kell belerokkannod. Rajtad is múlik, hogy adsz-e feladatot a családodnak. Lehet, hogy csak arra várnak, hogy megkérd õket. Mindenkinek jobb lesz, ha egyenletesen van elosztva a teher, így szentestére simán elkészülsz mindennel, és nem hullafáradtan rogysz le az ünnepi asztalhoz. Hétvégén jó lenne, ha a pároddal lennétek kettesben. Ha másképp nem sikerül, akkor szökjetek el a többiektõl, és összebújva sétáljatok egy nagyot!
Kedves Nyilas!
Úgy indul a hét a számodra, hogy balesetveszély leselkedik rád. Ne adj esélyt neki, vagyis legyél körültekintõ és nyugodt! Ha így teszel, nem fogsz megsérülni. Az ünnepi elõkészületekkor kérdezd meg a szüleidet, hogy miben segíthetsz! Lehet, hogy nem akarnak terhelni, és ezért nem kérnek segítséget. Vedd észre, hogy nem bírnak már annyit, mint pár éve! Hálásak lesznek, ha gondolsz rájuk. Szentestére teljesen fel leszel dobódva. Energikusan, optimistán és gyermeki tisztasággal állsz majd a fa alatt. Rögzítsd ezt az érzést! Ez az ártatlanság, amely mentes minden félelemtõl, manipulálástól és ködösítéstõl. A hét további részében lassulj le, de ne feküdj egész nap! Maradj mozgásban!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!