2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Miss Hungary 2009: a papi szépség sikereForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-23 10:56:50
A budapesti Hilton báltermében, határozott fellépésével, kisugárzásával, bájával sikerült maga mellé állítania nem csak a zsüritagok, de a közönség túlnyomó részét is.

Maximovits Anett a Miss Hungary 2009 királynõje lett. A 21 éves papi hölgy még az év elején lapunknak nyilatkozta a Miss Alpok Adria magyarországi gyõzteseként: „Már nem szeretnék sok versenyen részt venni, hamarosan lezárul életemnek ez a szakasza”. Ehhez képest...
– Az az igazság, hogy nem terveztem be a versenyt, de végül nem bántam meg – vallotta be a díjkiosztó ceremónia után. Királynõként képviselheti hazánkat a világversenyen, emellett együttmûködik majd a Máltai Lovagrenddel, ennek keretében elsõ feladata egy segélyszállítmány reprezentatív kísérete lesz Sierra Leonéba. – Mindig is vágytam arra, hogy részt vegyek valamilyen karitatív programban. Veszélyes lesz egy háború sújtotta országba utazni, abban biztos vagyok, hogy rengeteg emberen segítünk majd ezzel. Egyébként a Miss Hungary 2009 jóformán egy egész éves program volt. Tavasszal rendezték az elõválogatót, nyáron az elõdöntõt, õsszel pedig a fotó tábort. A fináléban elõbb utcai ruhában, aztán bikiniben, végül estélyiben léptünk fel. A fináléban kiválasztották a legjobb 6 lányt, majd a rózsaceremónia következett, aminek az volt a lényege, hogy a 23 zsüritag egyenként adott rózsaszálat az általa legjobban preferált versenyzõnek. Én 12 rózsát kaptam, a második helyezett négyet, a harmadik hármat.
A karácsonyt családi körben tölti Papon, a csúcsteljesítménye után az év fordulóját szokás szerint a havas csúcsok szomszédságában tölti.
– Családommal és barátommal utazunk el síelni, hiszen imádjuk azt a környezetet. Ezek után érdekes lesz majd tavasszal felkeresni a nyugat-afrikai forróságot. Lediplomáztam a Budapesti Corvinus Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon, jelenleg ugyanitt mesterképzésre járok. Ezenkívül egy új energiaitalt forgalmazó cég népszerûsítésében veszek részt. Hogy a szépségversenyeket illetõen hogyan tovább, az számomra is a jövõ titka.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!