2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Miért tökéletes az olaszoknak, ami az Eb-n történik?Forrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-06-20 10:00:03
Címkék: Bihari hírek
Az olasz válogatott megnyerte elsõ két csoportmeccsét, és már biztosan ott van a nyolcaddöntõben a franciaországi Európa-bajnokságon.

A második gyõzelem után a szövetségi kapitány Antonio Conte arról beszélt, hogy kevesen gondolták volna, hogy ilyen hamar továbbjutnak, a mindkét meccsen kezdõ Marco Parolo pedig arról beszélt, hogy kedvez nekik, hogy nem tartják õket igazán esélyesnek a tornán.

"Szeretnénk ezt az utat folytatni, a sötétben rejtõzködve, egyszerre csak egy mérkõzéssel foglalkozni. A csapatszellem egészen fantasztikus. A legtöbbünk igyekszik keményen dolgozni a háttérben, és nem keresi a nyilvánosságot, pont erre van szükség egy válogatottnál."

A Lazióban futballozó Parolo arról is beszélt, hogy sokkal jobb nekik, hogy nem emelnek ki egyéneket a csapatból, de úgy gondolja, hogy ha Pelle belgáknak lõtt gólját mondjuk Cristiano Ronaldo szerzi, akkor mindenki arról beszélt volna, hogy ez a torna egyik legszebb találata. Errõl a gólról van szó amúgy.


Az olaszok az utolsó csoportmeccsüket Írországgal játsszák szerdán, ahol hiányzók is lehetnek. A hírek szerint Gianluigi Buffon belázasodott, és nem is edzett együtt a csapattal, valószínûleg nem lép majd pályára, míg Antonio Candevra combhajlítóizom-sérülést szenvedett, ez hosszabb távon már probléma lehet.

Négy éve egészen a döntõig mentek, de ott az Eb-k történetének legsimább döntõjében a spanyolok egy négyest vágtak nekik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!