2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. december 28. – 2010. január 04.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-12-28 10:25:11
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg heti Horoszkópját ...
2009. december 28. – 2010. január 04.
Kedves Bak!
Az év utolsó hete egészen más lesz, mint az elmúlt 52 volt. Nemcsak azért, mert véget ér egy év, hanem azért is, mert te megváltoztál. Ne tagadd! Legyél büszke magadra! Tekints vissza az évre, és vedd számba az elért eredményeidet! Rögtön fogod látni, hogy mi mindenre lehetsz joggal büszke. Ha van párod, akkor oszd meg vele ezt a jó hírt! Örüljetek együtt! Szilveszter éjjelén öleljétek át egymást, és adjatok hálát azért, hogy együtt vagytok! Ha még nincs párod, akkor erõsen koncentrálj! Képzeld oda magad mellé! Amennyire hiszel ebben, olyan gyorsan ott terem. Hétvégén ésszerûsítsd a pénzügyeidet! Lehetõleg ne adj és ne kérj kölcsön! Addig nyújtózz, amíg a takaród ér!
Kedves Vízöntõ!
Az év utolsó hete kicsit feszülten indul, de a folytatás sokkal kellemesebbnek ígérkezik, épp ezért felesleges bármire rágörcsölnöd. Ha valaki problémázik, vagy valami nem úgy alakul, ahogy azt tervezted, legyints rá! Csak magaddal tolsz ki, ha elkezdesz kapkodni. Szilveszterkor vigyázz az egészségedre! Most a gyomrod lesz a legérzékenyebb pontod. Ne egyél összevissza, és vigyázz az alkohollal is! Lehetõleg alacsony alkoholtartalmú italt igyál, és abból se sokat! Ha te vezetsz, akkor semennyit! A hétvégén kicsit álmos és kóválygós leszel. Nemcsak az átmulatott szilveszter miatt, hanem az év végi hajtás miatt is. Aludj annyit, amennyit bírsz! Nem kell sietned sehova.
Kedves Halak!
Az év utolsó hete pont olyan hullámzó lesz, mint amilyen az egész év volt. Jól indul, aztán lesz egy kis feszültség, aztán megint minden helyrebillen. Épp emiatt nem érdemes semmit sem túl komolyan venned. Legyél derûs és optimista! Tudd, hogy mindig minden megoldódik! Eddig is így volt, ezután is így lesz. Szilveszterkor nagyon jó hangulatban leszel. Szerencsére most nem veszed át mások nyûgeit, így felszabadultan és felhõtlenül búcsúztathatod az óévet, és léphetsz be az új évbe. Amilyen a kezdet, olyan lesz a folytatás is. Hétvégén hívd át a barátaidat vagy a szomszédaidat egy teára! Beszélgessetek, és meséljétek el, kinek hogy telt az ünnep!
Kedves Kos!
Az év utolsó hete munkásan indul a számodra. Rögtön az elsõ nap rengeteg munka fog a nyakadba zúdulni. Nem tehetsz mást, mint sorrendbe rakod õket, és elkezded elintézni mindet. Ha elõre látod, hogy nem fogod bírni, akkor kérj segítséget! Néma gyereknek anyja se érti a szavát. A folytatásban vigyázz a párodra! Legyél vele kedves és gyengéd! Ne engedd, hogy napi gondok felõröljék a köztetek lévõ szeretetet! Szilveszterkor a családod ki akar sajátítani. Minden létezõ módon arra törekszenek, hogy velük törõdj, velük legyél. Adj egy kicsit magadból! A hétvégén legyen idõd otthoni lazításra meg aktív programra is! Ha vannak gyerekeid, akkor velük mehetnél szánkózni vagy korcsolyázni.
Kedves Bika!
Remek lesz számodra az év utolsó hete. Nyugalmat és magabiztosságot fogsz érezni legbelül. Ezt vedd észre akkor is, amikor épp rohannál, vagy összetorlódtak a feladataid! A hét eleje kisebb hullámzást mutat anyagi téren, de a végkifejlet pozitív. Szilveszterkor két dologra kell ügyelned. Egyrészt a közlekedésben kell rendkívül óvatosnak lenned. Ha lehet, ne te vezess! Másrészt keveset és megfontoltan beszélj! Valaki könnyen félreérthet, megsértõdhet. A hétvégéd a szilveszteréjszakádtól fog függeni. Ha sokat ettél-ittál, sokat táncoltál, és hajnalban kerültél ágyba, akkor gyûrött leszel. Ha viszont mértékkel mulattál, frissen élvezheted az év elsõ hétvégéjét…
Kedves Ikrek!
Szinte az egész hét a pénz körül fog forogni. Jól akarod beosztani a pénzedet, de hajlamos leszel rágörcsölni a témára. Ne tedd! Ezt úgy kerülheted el, ha listát készítesz mindarról, amit meg akarsz venni. Mellé írsz egy költségtervezetet, és ez alapján döntöd el, hogy mi fér bele, és mi nem. Amúgy a hét elején jól leszel. A pénzügyek szilveszterkor fognak a legerõsebben nyomasztani, pedig nem lenne jó, ha a mulatságodat elrontanák a borús gondolatok. Tedd le egy idõre ezt a batyut! Az sem baj, ha ott felejted. Hétvégén menj el sétálni, kirándulni, vagy vidékre a rokonokhoz! A takarékosság a kiadásaid ésszerûsítésérõl szól, és nem arról, hogy bezárod magad…
Kedves Rák!
Az év utolsó hete a szerelemrõl, a szerelem keresésérõl és megtalálásáról szól a számodra. Ha van párod, akkor legyél vele minél többet! Most nem tudtok betelni egymással. Bújjatok össze! Fõzettek, sétáljatok együtt! Arra kell csak vigyázni, hogy szilveszter napján a te érzékenységed ne okozzon feszültséget. Ha még nincs párod, akkor a héten rátalálhatsz. Bár igaz a mondás, miszerint a szerelmet nem kell keresni, mert az mindig rád talál, vagyis csak annyi a dolgod, hogy figyelj, és ne lepõdj meg semmin! A hétvégén egyik nap menj korcsolyázni! A másik napon látogasd meg a barátaidat! Harmadik nap menj fel az egyik hegyre! Onnan nézz körbe! Gyönyörködj a téli táj szépségében!
Kedves Oroszlán!
Az év utolsó hetének lesz egy emelkedõ íve a számodra. Napról napra egyre jobban fogod érezni magad. A hét elején vigyázz, hogy a fõnököddel ne keveredj vitába! Jobb lenne ezt a csatát nem most „lejátszani”. Halaszd jövõre! Inkább koncentrálj a szilveszteri bulira! Ha társaságba mész, akkor ne igyál sokat, és fõleg ne magas alkoholtartalmú italokat! Jobban jársz, ha józanul köszöntöd az újévet, pláne, ha te vezetsz. Amennyiben otthon ünnepelsz, kopogtass át a szomszédba, és koccints velük is! A jó kapcsolat még jól jöhet a késõbbiekben. A hétvégén menj el sétálni vagy mozogni! Sok vidám téli sport közül választhatsz. Síelés, korcsolyázás, szánkózás, sífutás stb.
Kedves Szûz!
Az év utolsó hete nem lesz rossz a számodra. Fõleg, ha szereted a meglepetéseket, ugyanis többen meg fognak lepni a viselkedésükkel, az ötleteikkel vagy a rajongásukkal. Kiderülhet, hogy sokkal népszerûbb vagy, mint hitted. Ne bánd, ha szilveszterre több helyre is hívnak! Ha barátokkal búcsúztatod az óévet, akkor maradj a lehetõ legjózanabb, és ne sértõdj meg, ha egy illuminált ember furcsa dolgot mond neked! Ne vedd komolyan! Ha kellemetlenül érzed magad ott, akkor gyere el onnan! A hétvégén nem kell semmi hasznosat vagy fontosat csinálnod. Duplán is kell pihenned: egyrészt az ünnepek fáradalmait, másrészt a jövõ héttõl rád váró feladatokra is fel kell készülni.
Kedves Mérleg!
Az év utolsó hetén jó lenne szabira menned. Ha nem teheted meg, akkor csak egyszerû rutinfeladatokkal foglalkozz! Ne most akarj nagy dolgokat megoldani! Készülj inkább a szilveszteri bulira! Találd ki, hogy mit veszel fel! Dobd fel valami bohókás kiegészítõvel a megjelenésedet! Pl. akassz karácsonyfadíszt a füledbe, tekerj boát a nyakad köré, vagy szerezz be egy hosszú, fényes kesztyût! Akár parókát is vehetsz. A lényeg, hogy érezd magad különlegesnek, hiszen az vagy. Szilveszter éjjelén feszültséget érzékelhetsz, ezért is fontos, hogy ne igyál sokat, mert spiccesen érzékenyebben fogsz reagálni. Hétvégén menj ki a szabadba, és hógolyózz vagy csúszkálj a barátaiddal!
Kedves Skorpió!
Az év utolsó hete kellemesnek ígérkezik a számodra, fõleg, ha nem most akarod megmenteni a világot. A legjobb, ha mindent végtelen nyugalommal és lazán veszel. Szilveszter napján azt tapasztalhatod, hogy a körülötted lévõk a legkisebb dolgokon is képesek összeveszni. A te nyugodtságod jó hatással lesz rájuk, különösen, ha sikerül jól idõzített humorral elvenni a helyzet élét. A nevetés a legjobb feszültségoldó módszer. Éjfélkor koccints az újévre! Mondd ki, mire vágysz a legerõsebben! Ez a kívánság felmegy, és elkezd megvalósulni. A hétvégén elutazhatsz. Kiugorhatsz egy szomszédos országba, vagy lemehetsz vidéki rokonokhoz. Drága ajándékok helyett vigyél sok gyümölcsöt!
Kedves Nyilas!
Izgalmas találkozással indulhat az év utolsó hete. Lehet, hogy nem egyedül fogsz menni a szilveszteri buliba, sõt az is lehet, hogy nem ott fogod búcsúztatni az óévet, mint azt korábban gondoltad. Készülj a legjobbra, és fogadj mindent derûvel és rugalmasan! Szilveszterkor ne költs túl sokat! Ne akard a legdrágább pezsgõt megvenni, és ne akard te fizetni mindenki italát! Maradj józan, és költs ésszerûen! Éjfélkor koccints arra, amire a legjobban vágysz! Erõsítsd magadban a hitet: megérdemled, hogy megkapd! A hétvégén menj ki a friss levegõre! Nem kell sportolnod, elég, ha sétálsz egy kicsit. A hideg jót tesz a vérkeringésednek. Természetesen öltözz fel jó melegen!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!