2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Szexrobotok válthatják fel a nõket?Forrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-06-26 15:16:50
Címkék: Bihari hírek
Milyen a tökéletes partner? Pontosan úgy néz ki, viselkedik és beszél, ahogy azt szeretnénk, bármikor szívesen cseveg velünk kedvenc témáinkról, akármire hajlandó az ágyban és… van rajta egy kikapcsoló gomb.

Számos kutatás reálisnak tartja a felvetést, mely szerint néhány évtizeden belül a fejlõdõ mesterséges intelligenciakutatásnak és az egyre emberibb szexrobotoknak köszönhetõen az androidokkal folytatott szerelmi viszony éppolyan természetes lesz, mint az emberek közti szerelem.

Megvetendõ társpótlék furcsa férfiak számára, avagy a jövõ tökéletes feleség prototípusa? Bár a mai szexrobotok még inkább hasonlítanak egy technológiailag továbbfejlesztett guminõre, Douglas Hines, az élethû szexbábukat gyártó True Companion alapító elnöke szerint még idén olyan robotok kerülhetnek a piacra, amelyek a személyre szabott külsõ, és a szexuális fantáziák korlátlan kiszolgálása mellett „feltétel nélküli szeretetet és támogatást is nyújtanak”. Tehát a jövõ mesterséges partnereiben mindent megtalálhatunk, amit csak egy nõtõl várunk, ráadásul a kapcsolatokkal járó kompromisszumok nélkül…

A Men’s Health magazin júliusi lapszámában közölt egy kutatást, amelyben többek között arról kérdezte 3000 olvasóját, hogy a szexrobotok felválthatják-e a nõket. Vajon az élethû androidok beférkõzhetnek a hálószobánkban, vagy egy mesterséges intelligenciával rendelkezõ partner sosem lehet olyan, mint egy hús-vér ember? Vajon hogyan vélekednek minderrõl a nõk, a szexrobokat gyártó cég tulajdonosai és azok, akik már most egy robottal osztják meg az ágyukat…?

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!