2024. április 24. Szerda, György.
 
Lesz új buszpályaudvar?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-01-07 17:27:31
A tervek szerint új buszpályaudvart építenek Debrecenben. A jelenlegi buszpályaudvaron is jártunk. Akadt olyan busz, ami a padkától jó egy méterre állt meg, egyszerûen nem tudott begurulni a megállóba. Milyen volt, milyen lesz?

A debrecenibuszvégállomáson végigsétálva bizony tátva marad az embernek a szája. Már nem csak azért, hogy az a sok busz és persze nem kevés ember, hogy fér el azon a kis alapterületû helyen, de a sofõrök profizmusa és sok éves gyakorlata is letagadhatatlan. Fõleg, ha megnézzük, hogy fér el három jól megtermett busz egymás mellett úgy, hogy egy ember csak keresztben tud köztük átslisszanni.


Nézze meg a képeket!


Megkérdeztük, min kellene javítani. Van, aki szerint túl koszos, volt, más arra panaszkodott, hogy túlzsúfolt, és volt olyan is, aki azt fájlalta, hogy ha esik az esõ, nem nagyon véd meg semmi a csapadéktól.


>>>NÉZZE MEG A KORÁBBI TERVEKET ITT!<<<


Ottjártunkkor akadt olyan busz, ami a padkától jó egy méterre állt meg, egyszerûen nem tudott begurulni a megállóba, mert elõtte is, utána is álltak. A városnak már vannak tervei az új buszpályaudvart illetõen, ami a Nagyállomás mellett kapna helyet. Az, hogy hol tartanak a tervek, hamarosan megtudhatják.


Régi illetve új buszpályaudvar Debrecenben

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!