2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Hétfõre véget ér az õszForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-07-17 19:25:06
Címkék: Bihari hírek
A jövõ héten is várható esõ, de már több lesz a napsütés és melegszik a levegõ, 30 fok körül lesz a napi maximum.

Hétfõre virradó északkeleten, keleten még további esõ várható. Hétfõn délelõttõl viszont már országszerte napos idõre lehet számítani. Délután a Tisza környezetében kialakulhat zápor, zivatar, másutt legfeljebb néhol fordulhat elõ futó zápor. A legalacsonyabb hõmérséklet 12-17, a legmagasabb 24-28 fok között várható.

Kedden több órára kisüt a nap, fõként a Dunától keletre lehet elszórtan zápor, egy-egy zivatar. Szerdán a napos idõ mellett már csak elszórtan lehetnek futó záporok. A leghidegebb órákban mindkét nap 12-17 fok lehet, napközben 23-28 fokig melegszik a levegõ.

Csütörtökön is napos idõ várható, csapadék nem valószínû. A nappali maximumok várhatóan 25-30 fok között alakulnak. Pénteken a sok napsütés mellett a nyugati, északi határsávban késõ délután, este már zápor, zivatar is kialakulhat. A legalacsonyabb hõmérséklet 12-18, a legmagasabb hõmérséklet 27-32 fok között valószínû.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. Délután a Dunántúlon megerõsödik, zivatarban viharossá is fokozódik a szél. Napközben többnyire 28-33 fokig melegszik a levegõ, de az ország északi harmadán pár fokkal hûvösebb lesz. Vasárnap is erõs, viharos lehet a szél és több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhõmérséklet 15-20, a maximum 24-29 fok között valószínû – állítja az OMSZ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!