2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Nincs elég munkás, akadozik az ellátás a TescókbanForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-07-23 14:31:46
Címkék: Bihari hírek
A Tesco gyáli országos frissáruelosztó-központjában akkora probléma a munkaerõhiány, hogy akadályokba ütközik a megrendelt termékek kiszállítása az üzletekbe, ami miatt sok helyen üres polcok fogadják a vásárlókat – írta a Magyar Idõk vállalati forrásokra hivatkozva.

A lap szerint a Tescókban országszerte napokig tartó készlethiány van alapvetõ árucikkekbõl, a szokásosnál szûkebb a kínálat és akadozik az áruházi kiszolgálás. Az elmúlt hét végén például napokig nem volt elérhetõ többfajta friss tejtermék az ország számos pontján, emellett más alapvetõ élelmiszerek sem jutottak el idõben a boltok polcaira.

A vállalat ezt egy átmeneti szezonális készlethiánnyal indokolja, de a lap szerint valójában az állhat a dolog mögött, hogy a gyáli központban nincs elég dolgozó, nemrég többen fel is mondtak. A kritikus munkaerõhiány miatt már naponta ütközik problémákba az üzletlánc ellátása.

Az árufeltöltõk egyébként átlag 120 ezret keresnek a Tescónál, a raktárosok ennél kevesebbet, jellemzõen 90-100 ezret. A gyáli központban már eddig is nagy volt a fluktuáció.

A lap úgy értesült, hogy a helyzet tarthatatlansága miatt a nyár végén néhány egységben úgy dönthetnek, korlátozzák a nyitvatartást, illetve egyes kevésbé fogyó termékcsoportokat kivonhatnak a kínálatból.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!