2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Milliárdokkal tartoznak Hajdú-BiharbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-01-08 16:35:38
A Tigáz teljes szolgáltatási területén több milliárd forinttal tartoznak az ügyfelek a gázszolgáltatónak, ...

a válság e tekintetben csak rontott a helyzeten.

Gyõrösi Pál kommunikációs igazgató azt nem tudta megmondani, hogy a hajdú-bihari fogyasztók mennyi pénzzel tartoznak nekik, úgy fogalmazott, hogy a Pest vagy a Szabolcs megyei helyzethez képest nálunk még konszolidált viszonyok uralkodnak.


„Miközben a fizetési morál egyre romlik, azt kell mondanom, hogy nem elsõsorban a kisnyugdíjasokkal vagy a nagycsaládosokkal van fõként probléma, hanem azokkal a kis- és középvállalkozásokkal, akik tudnának fizetni, mégsem teszik, vagy akiket a gazdasági, pénzügyi válság lehetetlen helyzetbe hozott" – utalt tapasztalataikra a szóvivõ, aki szerint a rugalmasságuknak köszönhetõ, hogy ilyen körülmények között sem nõtt drasztikusan a Tigáz kintlévõsége.

Mint mondta, az ügyfelek évente egy alkalommal éven belül választhatnak másik fizetési módot, és részletfizetés is kérhetõ. Igaz, ez utóbbira csak a kikapcsolásig van mód, ami a számla kiállításától 90 napot jelent.

Az E-ON-tól annyit sikerült megtudni, hogy tavaly nyolc százalékkal csökkent a fogyasztóik által felhasznált villamosenergia mennyisége, valamint, hogy a kintlévõségük több tízmillió fotrint.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!