2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Heti horoszkóp 2010. január 18. – 25.Forrás: Nõk lapja
Utolsó módosítás: 2010-01-19 13:31:30
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg nálunk Heti horoszkópját...
2010. január 18. – 25.
Kedves Bak!
Sok beszédnek sok az alja – tartja a mondás. Ez a hét elején megfogandó tanács a számodra, vagyis ne beszélj a kelleténél többet, de ami fontos és aktuális, azt mondd ki! A folytatásban a pénzügyeid fognak elgondolkodtatni. Úgy érezheted, hogy valamit változtatnod kell. Ne siess, adj elegendõ idõt magadnak! Jönni fog a megoldás. A hét második felében a szüleid, fõleg édesanyád okozhat lelkiismeret-furdalást neked. Ne hagyd, hogy bûntudatot ébresszenek benned, de tegyél meg mindent értük, amit lehet! Nehogy utólag megbánd, hogy nem igyekeztél jobban! Hétvégén békés és kiegyensúlyozott leszel. Élvezd a nyugalmat, kerüld a vibrálóan ideges emberek közelségét!
Kedves Vízöntõ!
Remek hangulatban kezdõdik a hét a számodra. Új pénzforrás mutatkozik meg, így lesz okod az örömre. A folytatás még jobb, hiszen szerda hajnalban a Nap belép a Vízöntõ jelébe. Ezt egyrészt azt jelenti, hogy közeleg a születésnapod. Másrészt azt, hogy kb. egy hónapig energikusabb leszel. A hét második felében vigyázz a közlekedésben! Legyél óvatos, nehogy megsérülj, hisz jól tudod, könnyebb a bajt megelõzni, mint utólag korrigálni. Még a hétvége elõtt inspirálóan hathat rád egy idõs ember. Halld meg, mit mond! Fontos lehet a számodra a késõbbiekben. Hétvégén foglalkozz az otthonoddal, rakj rendet, hiszen amilyen rend van körülötted, olyan van benned. Ez oda-vissza hat egymásra.
Kedves Halak!
Minden szempontból jól kezdõdik a hét a számodra. Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad. Ezt a Jupiter, a nagy szerencse bolygója jelzi, amely hétfõn hajnalban lép be a Halak jelébe. Ezzel elindul egy kb. öt hónapos idõszak, amely téged támogat. A céljaidat, a munkádat, az álmaidat. Bármit, amit hittel akarsz. A hét közepén vigyázz a pénzedre, ne vegyél meg semmit meggondolatlanul, és ne engedd, hogy mások bármire rávegyenek! Még a barátaid kedvéért se költs semmi extrára! Hétvégén jó ötlet lenne elutaznod. Mehetsz vidékre rokonokhoz, barátokhoz, vagy egy szomszédos országba is „átugorhatsz”. Sétálj, nézelõdj, kóstold meg a helyi ételeket, és töltõdj fel minél több élménnyel!
Kedves Kos!
Kicsit nyûgösen indul a heted. Úgy érezheted, hogy semmi sem sikerül. Ne bosszankodj! Tudd, hogy ez így nem igaz, csak rossz passzban vagy, és hogy hamar elmúlik. Még szerencse, hogy a barátaidra számíthatsz. Számíts rájuk! Találkozzatok, beszélgessetek! Az sincs kizárva, hogy a héten új barátság szövõdhet. Legyél nyitott, és izgalmas dolgok történnek veled. A hét közepén szükséged lesz minden józanságodra és higgadtságodra. Valaki ki akar hozni a sodrodból. Lehet, hogy lassú és nehézkes. Közben a munkádban egészen új helyzet vagy feladat adódik. Ne pánikolj! Minden rendezõdni fog. A hétvégén öltözz melegen, ha kimész, fõleg a torkodat védd a hidegtõl! Vegyél sálat, és igyál sok forró teát!
Kedves Bika!
Jól indul a heted. Valaki kedvesen fog nyilatkozni rólad. Ne szerénykedj, fogadd el a dicséretet! Tudd, hogy csak azt kapod, amit megérdemelsz! Aztán ne lepõdj meg, ha munkahelyeden változások történnek! Változhat a fõnököd személye, a feladatköröd, és/vagy más kollégák jöhetnek. Ez mind elõnyösen érint téged, még akkor is, ha elsõre nem úgy tûnik. Arra vigyázz, hogy ne legyen úrrá rajtad az aggodalom, mert megbetegedhetsz! Ha pozitívan állsz hozzá, akkor hamar kiderül, hogy a szorgalmas munkádat elismerik. A hétvégéd nagyon kellemesnek ígérkezik. Élvezd, hogy pihenhetsz, kényeztesd testedet-lelkedet! Ha van kedved, hívj meg barátokat! Ha nincs, akkor menj moziba vagy sétálni!
Kedves Ikrek!
Ez a heted fõleg a munkáról és a karriered építésérõl fog szólni. Ne lustálkodj! Dobd be magad, mert nagy lehetõségek kínálkoznak! Olyan ajtók nyílnak meg elõtted, amelyek mögött régóta áhított sikerek várnak rád. Ehhez természetesen tenned kell: rugalmasan és gyorsan reagálni, élni az alkalommal, és megmutatni, hogy mire vagy képes. A hét közepén vigyázz az értékeidre! Ne legyen nálad túl sok szatyor meg táska, mert könnyen elhagyhatsz valamit! A hétvége elõtt ihletett állapotba kerülhetsz. Ez sok jó ötlettel és a szerelem érzésének felerõsödésével jár. Megtapasztalhatod, hogy lehetsz szerelmes az életbe is. A hétvégén lustálkodj minél többet! Most a semmittevés fog pihentetni.
Kedves Rák!
Hihetetlenül jól kezdõdik a heted. Tele leszel szeretettel és lelkesedéssel. Tárd ki a karodat és a szívedet, és öleld át a világot! Ezek olyan ritka és felemelõ pillanatok, amikor átélheted az egység élményét. Igaz, hogy egy vagy mindennel és mindenkivel. Ez segíthet, hogy késõbb elengedd azt, amit, ill. akit kell. Nem tarthatsz vissza semmit és senkit. Aminek „lejárt a szavatossági ideje”, annak mennie kell. A hét közepén ne ijedj meg semmilyen változástól! Számíts rá, hogy a munkahelyeden lesz jövés-menés! Közben otthon is helyt kell állnod. Hidd el, mindent meg tudsz oldani lépésrõl lépésre. A hétvégén pihend ki magad! Vidám kikapcsolódást válassz! Pl. bowling a barátokkal.
Kedves Oroszlán!
Izgalmas, sõt szerelmes találkozások várnak rád a hét elsõ felében. Ha van párod, akkor maradj hû, vele keresd a kalandot! Randizzatok, és fedezzétek fel egymást újból! Csak rajtatok múlik, hogy feléled-e a tûz. Ha még nincs párod, akkor most jó esélyeid vannak rá, hogy megtaláld. Nem kell keresgélned, mert az igazi úgyis rád talál. Kérdés, hogy felismered-e. A hét közepén remek formában leszel, tele tûzzel és energiával. Azért a közlekedésben legyél óvatos! Ne siess, ne elõzz agresszíven, hisz tudod jól, hogy mennyi „totyogós” van az utakon. A hétvégén bírd ki munka nélkül! Muszáj pihenned, máskülönben nem fogod bírni a következõ heti hajtást. Ha van hó, menj síelni vagy szánkózni!
Kedves Szûz!
Rengeteg dolgod lesz rögtön a hét elején. Ne idegeskedj! Szépen sorban intézd az ügyeket fontossági sorrendben! Közben törõdj a pároddal! Értékeld, hogy van melletted valaki! Tudd, ha te nem értékeled, majd fogja más helyetted. Ha még nincs párod, akkor pláne ne gubózz be! Nézz az emberek szemébe, mosolyogj rájuk! A mosoly nem kerül semmibe, és nem idõigényes. A hét közepén okosan oszd be a pénzedet, most ne költs semmi extra dologra! Jobb, ha megfogod a pénzt, de az egészséges ételekre ne sajnáld! Vegyél csírákat, és készíts salátát! Ezek tele vannak éltetõ, friss energiákkal. Hétvégén jól fogod érezni magad a bõrödben. Ha van kedved, elutazhatsz. Ruccanj ki az egyik szomszédos országba!
Kedves Mérleg!
Nincs idõd tovább halogatni az életmódváltást. Most fogj hozzá! Mozogj rendszeresen! Kezdd a reggelt légzõgyakorlattal, és ébreszd fel a tested egyszerû jógával. Olvass utána a napköszöntésnek, ezzel jobb minõségû lesz az egész napod. Ettõl függetlenül ezen a héten elemedben leszel. Sok inspiráló beszélgetésben lesz részed. Engedd meg, hogy új ötletek pattanjanak ki a fejedbõl. Írd le õket, mert gyorsan elfelejtheted õket! A hét közepén valaki próbára fogja tenni a türelmedet. Elég provokáló és irritáló lesz, de ne törõdj vele. A hétvégén vigyázz, hogy ne nehezülj el a sok evéstõl. Mozogj valamennyit! Legalább sétálj, de még jobb, ha valami téli sportot ûzöl…
Kedves Skorpió!
Ha az egész hét olyan klassz lenne, mint a kezdet, akkor nem lenne okod panaszra. Kitûnõ hangulatban indíthatod ezt a hetet. Jókedved és derûlátásod határtalan lesz. Rögzítsd ezt az életérzést, mert ilyen vagy valójában. Ha van gyereked, akkor most sokat foglalkozz vele! Szüksége van a jelenlétedre, a támogatásodra és az útmutatásodra. Ha nincs gyereked, akkor a fiatalok számítanak rád. A hét közepén óvatosan közlekedj az utcán és a lakásban is! Könnyen megsérülhetsz, ha kapkodsz, és ha nem figyelsz. A hétvégét szánd a párodra, legyetek sokat kettesben! Mindent együtt csináljatok, mint a kapcsolatotok elején. Ha nincs még párod, akkor menj emberek közé, és nyisd ki a szemed!
Kedves Nyilas!
Ne morogj, ha a hét elején sok dolgod lesz otthon és a családoddal! Örülj neki, hogy van mirõl, ill. kirõl gondoskodnod! Becsüld meg, és adj hálát, hogy szép lakásban élsz, és hogy szeretõ családod van! Ha nem teszed, elveszítheted. Egyébként a héten sok érdekes beszélgetésben lehet részed. Figyelj, mert olyan információk birtokába jutsz, amelyek késõbb fontosak lesznek! A hét második felében rengeteg energiád lesz. Ezt építõen hasznosítsd! Keress olyan ügyet, amelyet halogatsz már egy ideje! Most hipp-hopp megoldod. A hétvégén ügyelj rá, hogy mit és mennyit eszel! Tartózkodj a zsíros, túl fûszeres ételektõl, lehetõleg ne egyél édességet, vagy csak keveset! Ezek mind elnehezíthetnek.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!