2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Kedvezményt kapnak a H&M átvert vásárlóiForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-23 11:45:24
Címkék: Bihari hírek
A H&M-nek ki kell szállítania azokat a termékeket, amiket véletlenül az eredeti áruk töredékéért, 90-190 forintos áron hirdetett meg a webshopján - írja a Hvg.hu a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének (FEOSZ) közleményére hivatkozva.A H&M múlt héten egy napig kínálta olcsón a ruhákat.

Többen arról számoltak be, hogy ki is szállították nekik a leértékelt árut, de sokak csak a korábban visszaigazolt megrendelésének törlésérõl kaptak értesítést. A FEOSZ szerint az online vásárlásnak pontosan az a lényege, hogy ha a fogyasztó megbízik az interneten hirdetõ vállalkozásban és leadja megrendelését, és a cég visszaigazolja azt, akkor a cégnek kötelessége az árut eladni.

Az cég a hétvégén közölte, hogy az érintett rendelésekkel kapcsolatos problémát egy nem megfelelõ árakat feltüntetõ fájl okozta a rendszerükben. A hibát azóta kiküszöbölték.

A cég közleménye szerint azokat a rendeléseket, amiket nem érintett a hiba, teljesíteni fogják. Azt is írták, hogy minden vásárlójuknak, akiknek törölték a rendelését, 15 százaléknyi kedvezményt hagynak jóvá a következõ online vásárlás alkalmával.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!