2024. április 24. Szerda, György.
 
Egy kézzel fojtotta meg 18 évvel fiatalabb áldozatátForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2016-08-23 12:05:05
Címkék: Bihari hírek
A nyomozók 2015 tavaszán találták meg annak a férfinak a holttestét, akit azelõtt fél évvel gyilkolt meg és ásott el egy apaji ház udvarán egy akkor 58 éves férfi. Az ügyben a Pest Megyei Fõügyészség most emelt vádat.

Az apaji házban hárman laktak: a vádlott és élettársa, valamint a vádlottnál 18 évvel fiatalabb férfi, a bûncselekmény áldozata.

Az ügyészségi közlemény szerint mindhárman italoztak, alkalmi munkákból éltek. Részegen gyakran vitatkoztak, verekedtek.

A vádlott 2014 novemberében dolgozni ment. Amikor hazajött, azt látta, hogy a sértett megverte élettársát. Veszekedni kezdtek, a fiatalabb férfi felületesen megszúrta a vádlottat. Erre akkora ütést kapott, hogy a kés kiesett a kezébõl. A vádlott a földön fekvõ sértett nyakát egy kézzel megszorította, majd a nyakára lépett.

Az élettelen testet az udvarra húzta, majd egy fára kötötte. Másnap hajnalban a holttestet elásta, ruháit elégette. A maradványokra öt hónappal késõbb találtak rá a rendõrök.

A vádlott élettársa, a gyilkosság koronatanúja nem sokkal késõbb egy másik férfival költözött össze ugyanabban a házban. A nõt pár hónappal késõbb az új élettársa meggyilkolta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!