2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Csaknem egy hónapja nem jelentkezik senki a lottó milliárdokértForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-01-19 17:30:57
Három milliárd 800 millió forintér a lottó ötös, de nem tudni ki nyerte.

Csaknem egy hónapja nem jelentkezik Izrael történetének legnagyobb összegû lottóösszegéért a nyertes. Az állami lottótársaság hétfõn hivatalosan felszólította a fogadókat, hogy nézzék át a tárcáikat, a zsebeiket, a fiókos szekrényeket, hátha valakinél elõkerül a gyõztes szelvény, mert ideje lenne felvenni a pénzt.

A gyõztes szelvény értéke 76 millió sékel, vagyis 20 millió 600 ezer dollár- átszámítva több mint 3 milliárd 800 millió forint -, mivel csak egy nyertes szelvény volt a december 26-i húzáson. Oved Hazan,a lottótársaság egyik vezetõje azt mondta a Channel 10 tévé mûsorában, miközben magasra emelte a nyertes szelvény ellenõrzõ részének felnagyított változatát, hogy a gyõztes nyilván nem is tud arról, mekkora pénzt nyert.

Még nincs késõ megkeresni a gyõztes szelvényt, mondta Hazan, mivel még öt hónapig átveheti az illetõ az összeget, azután viszont a pénz az államé lesz. Izraelben eddig a leghosszabb idõ, amíg egy lottón megütött fõnyeremény tulajdonosára vártak, három hónap volt. Az illetõ végül a szekrénye egyik fiókjának hátuljában találta meg a szelvényt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!